Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, apukák, meg aki még...

Anyukák, apukák, meg aki még látogatja ezt a kategóriát: miért írtok így?

Figyelt kérdés

Az "így" alatt értem: nulla helyesírás és megfogalmazás, írásjelek, szóköz és bekezdés NEM használata, ill. azt sem értem, hogy miért nem lehet leellenőrizni elküldés előtt az általatok leírtakat és a talált hibákat kijavítani.

A neten, főleg ezen az oldalon, csak az általunk leírtak alapján alkotnak rólunk egy képet és akinek az írása hemzseg a helyesírási hibáktól, nem ismeri az írásjeleket és a bekezdéseket, az mégis miért várja el, hogy komolyan vegyék?

Pl. tegnap olvastam egy választ, amiben anyuka minden mondata végére felkiáltójelet tett és egy bekezdésben írta a kb. 50 soros válaszát. Nekem nem volt türelmem végigolvasni és értelmezni.

És most nem a gépelési hibákról van szó, még mielőtt valaki azzal jönne, mert azt mindenki felismeri.

Vagy csak én vagyok túl "igényes"?

2013. ápr. 7. 09:28
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Ez a kiscsaj, akinek belinkelted a válaszát, valóban nagyon igénytelen lehet, olyan kis buta, hebehurgya, kapkodós.

De azt nem értem, hogy miért nem privátban írtad meg neki, hogy így ronda az írása. Lehet, hogy nem is olvasta ezt a kérdést, így az üzenete sem jutott el hozzá.

2013. júl. 20. 01:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!