Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a párotok foglalkozása?

Mi a párotok foglalkozása?

Figyelt kérdés
Mennyit van otthon? 8-től 4-ig van a munkaideje? Hétvégék szabadok? Külföldre utazni szokott?
2013. ápr. 5. 17:11
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Ja igen: és ha otthon van, mennyit segít a baba/gyerek(ek) körül?
2013. ápr. 5. 17:12
 2/27 anonim ***** válasza:
Nem utazik külföldre, 7-16-ig van a munkaideje,de 5-nél előbb nem nagyon ér haza. 10percre van a munkahelye. Helyi vízszolgáltató cégnél csoportvezető.Munka után tavasztól őszig ált. vállal munkákat egyik kollégájával, úgyhogy nem egyszer este 9-10 kor jön meg. Most jön a 2. babánk. Már beszéltünk róla, hogy a plussz melókból visszavesz majd ,ha megszületik a kicsi.Hétvégén majdnem mindig otthon van.De otthon is sok a munka.Fával tüzelünk, nagy a tele...
2013. ápr. 5. 17:16
 3/27 anonim ***** válasza:
Mindenben segít,bármit kérek tőle.
2013. ápr. 5. 17:16
 4/27 anonim ***** válasza:
jó Neked kedves utolsó.... :(
2013. ápr. 5. 17:17
 5/27 anonim ***** válasza:
Rendőr... 7.30-4ig dolgozik hétfőtől csütörtökig pénteken 7.30-13.30ig.Az utazás 2-2 óra így hétköznap már szinte este ér haza.A hétvégék szabadok és amikor itthon van többnyire teljesen átveszi mind a 2 gyereket vagy az egyiket(4 éves és 1 éves)
2013. ápr. 5. 17:19
 6/27 anonim ***** válasza:
Az én férjemnek villamosmérnök a szakmája, de nem ebben dolgozik. Egy nagy cégnél dolgozik, mint termelésigazgató. Reggel 7h-kor indul, kb 40 perc a munkahelye, és este 7h mire hazaér. Hétvégén nem dolgozik, de elég sűrűn jár külföldre, vagyis olyan 2-3 havonta. Hát, hogy mennyit van a gyerekkel és mennyit segít? Amikor itthon van hétvégén és hétköznap este amikor hazaér. Napokon belül születik a 2. babánk.
2013. ápr. 5. 17:22
 7/27 anonim ***** válasza:

Az én párom orvos.

Szinte alig van itthon,8-16-ig dolgozna hivatalosan,de ilyen sosincs,már 17:20 van,és épp most hívott,hogy még fél óra... :((

Ha hazajön sokat segít a baba mellett.Játszik vele,öltözteti,fürdeti,tisztába teszi.Hétvégén általában itthon van,akkor van hogy ő főz.Külföldre nem szokott menni,viszont belföldön elég sokszor megy konferenciákra.

Ez van,de hát tudtam hogy ezzel jár,hisz én pedig nővér vagyok,tudom,hogy mennyi a munkája egy orvosnak.

2013. ápr. 5. 17:23
 8/27 A kérdező kommentje:
És nálatok a számítógép, tévé mennyire "fontos"?
2013. ápr. 5. 17:26
 9/27 anonim ***** válasza:
Az én drágám gépkocsivezető. Reggel 7re jár dolgozni, a délutánja viszont kiszámíthatatlan. Van hogy du. 2-3 kor már itthon van, de olyan isvan, hogy csak 8-9kor ér haza. A nyár húzósabb, mert olyankor sok árut (főleg piát, sört, ásványvizet) rendelnek a boltok. A tél meg a rossz utak miatt húzós, mikor lassan tud csak haladni. A hétvégéi mindig szabadok. A mi lányunk már nagyobb, 3 éves. Délután ha időben jön haza, 8 előtt, akkor mindig beszélget és játszik vele, általában olyan fél órát. (ez igen kevés, de fáradt szokott lenni. Ez is jobb, mint a semmi, és legalább minőségi, úgyhogy nem is szoktam emiatt nyaggatni, hogy foglalkozzon többet a gyerekkel, én elégedett vagyok.) És egyébként meg hétvégén bepótolja a hétköznapi lemaradásait a gyerekkel. Mikor pici volt a lányunk, sokat, és bármiben segített. Sokszor felkelt éjjel ringatni, mikor fájt a hasa, mikor én már kivoltam, vagy nem tudtam lenyugtatni a picit, hiába ő reggel korán ébredt. Soha nem húzta a száját, hogy ő nem segít. Nyár közepére várjuk a 2. lányunkat, biztos vagyok benne, hogy most is ugyanolyan sokat és odaadóan fog segíteni, mint az első gyereknél. Nagyon jó férj és apa. Imádom már 12éve. ☺
2013. ápr. 5. 17:26
 10/27 anonim ***** válasza:
Azért sokszor nem az apa munkaidején és beosztásán függ, mennyit segít,vagy foglalkozik a gyerekkel. Sok nem is olyan beállítottságú, idegen tőle a gyerekkérdés, majd ha már lehet vele autót szerelni, meg focizni, meg megkóstoltatni egy korty sört a haverok előtt, na sok ilyen apát ismerek. Az enyém is ilyen volt.Sosem segített anyunak a gyereknevelésben, csak azt tudta megmondani, hogy hova nem mehetek és mit nem csinálhatok, mert csak.
2013. ápr. 5. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!