Szinte napi szinten lehet ebben a kategóriában véletlenül becsúszó gyerekről olvasni. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy lehetetlen a véletlen gyerek, na de hogy ennyi? Egyre több a fogamzásgátló módszer, az emberek egyre nyíltabban beszélnek a szexualitásról, pont hogy egyre kevesebb véletlen gyereknek kéne lennie, nem? Az meg csak hab a tortán számomra, amikor második gyerek is összejön "véletlen".2013. ápr. 4. 13:33
31/31 anonim válasza:
Leginkább a nem megfelelö vèdekezès a ludas. Nekünk becsúszhatna a 2. baba! Én csak akkor lettem kismama amikor akartam. Az elsö elsöre sikerült. A másodikra 7 hónapot vártunk,de nem marat meg. Az elsönèl úgy voltunk jön majd ha akar,egyböl sikerült,a második nem akar jönni. Viszont azt nem tudom felfogni,hogy 14 èves lányok lesznek tehesek! Ott a szülö a hibás. Ha már ennyire korán szexelnek legalább gumit húznának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!