Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szinte napi szinten lehet...

Szinte napi szinten lehet ebben a kategóriában véletlenül becsúszó gyerekről olvasni. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy lehetetlen a véletlen gyerek, na de hogy ennyi? Egyre több a fogamzásgátló módszer, az emberek egyre nyíltabban beszélnek a szexualitásról, pont hogy egyre kevesebb véletlen gyereknek kéne lennie, nem? Az meg csak hab a tortán számomra, amikor második gyerek is összejön "véletlen".

2013. ápr. 4. 13:33
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
9-es: na igen, ők nem foghatják a gyógyszerre... De én ilyenkor azt se értem,h kérdezés helyett miért nem vesz inkább egy terhességi tesztet? Párszáz Ft és ezerszer hasznosabb választ ad a terhesség meglétéről, mint bárki itt.
2013. ápr. 4. 14:05
 12/31 anonim ***** válasza:
81%

A tudatlanság miatt.

Én azokon nevetek, hogy érdekes módon ha írja a kérdező hogy a párjának van gyereke az exétől, akkor az a gyerek nem kívánt, de az ő közösükért térden állva könyörgött a pasi....

2013. ápr. 4. 14:07
 13/31 anonim ***** válasza:
54%

Mert még ahhoz sincs esze, hogy elmenjen tesztet venni! Sőt! szerintem azt sem tudja, mi az a terhességi teszt!

Azokat a kérdéseket sosem értettem, ami így kezdődik, hogy: óvszer nélkül szexeltünk, lehetek terhes...

14/31 anonim ***** válasza:
81%

Néha jobb, ha nem vesznek tesztet :)

Azzal a hülyeséggel állnak nekem rendszeresen elő, hogy 3 nap múlva biztos az eredmény és majd akkor vesznek be esemény utánit, ha a teszt pozitív.

Hadd ne mondjam, hogy ez hány ponton orbitális baromság.

15/31 anonim ***** válasza:
54%

mert a legtobb o azt se tudja hogy mukodik a sajat teste a bio ismeretek sirnivaloak.

sokan egyszeruen nem hiszik el teherbe eshetnek

naivak butak es iq alacsony.

16/31 A kérdező kommentje:
10-es: aki meg akarja fogni a pasit akkor az tudatos a nő részéről. Vagy direkt ők rinyálhatnak sokat, h jajj véletlen, h le ne bukjanak? És akkor még ott vannak azok a férfiak, akik nem hajlandóak védekezni, mert ők macsók, az asszony meg csak ne akarjon beleszólni.... Nekem ők is hasonló kategória.
2013. ápr. 4. 14:09
 17/31 anonim ***** válasza:
81%
Sokan a naptár módszert, meg a megszakítást is védekezésnek hívják. Nekem meg ezen kell röhögnöm
2013. ápr. 4. 14:10
 18/31 anonim ***** válasza:
34%
Egyre több tini kismamát látni. Most is illő a jelszó:"Lánynak szülni tisztesség, asszonynak kötelesség."
2013. ápr. 4. 14:11
 19/31 anonim ***** válasza:
77%
A legtöbb nő nem néz utána, hogy a gyógyszer hatását mi gyengítheti. De többször hallottam már a 'csak egy-két szemet hagytam ki' mondatot is. A mai gyógyszerek 99%-ban hatásosak ha normálisa, odafigyelve szedik. Arról nem is beszélve, hogy sokan megbízhatatlan módszereket védekezésnek gondolják pl.: megszakítás.
2013. ápr. 4. 14:11
 20/31 A kérdező kommentje:
14-es: kár h nem tartottam meg a saját pozitív tesztemet mutatóba az ilyen ismerőseidnek, a többhetes terhességem is csak olyan halovány volt rajta, h épphogy látni lehetett a két csíkot, már majdnem kidobtam (bőven lejárt a használati útmutatóban lévő idő) amikor látható lett egy bizonyos szögben. Pedig én vártam a két csíkot, tervezett baba volt, szóval nem csak véletlen tesztelgettem.
2013. ápr. 4. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!