Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szinte napi szinten lehet...

Szinte napi szinten lehet ebben a kategóriában véletlenül becsúszó gyerekről olvasni. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy lehetetlen a véletlen gyerek, na de hogy ennyi? Egyre több a fogamzásgátló módszer, az emberek egyre nyíltabban beszélnek a szexualitásról, pont hogy egyre kevesebb véletlen gyereknek kéne lennie, nem? Az meg csak hab a tortán számomra, amikor második gyerek is összejön "véletlen".

2013. ápr. 4. 13:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
53%

nem olvastam el minden hozzászólást. na nekem a második sikerült nem tervezetten. Hát megszoktuk a gondolatot, de érdekes hogy ismerősömnek spirál mellett sikerült.. én sem értem ezeket a dolgokat, de a "felnőtteknél" ez többnyire TÉNYLEG véletlen vagy ISTEN műve. :)

Végülis Ő a fő születésszabályozó :D

2013. ápr. 4. 14:16
 22/31 anonim ***** válasza:

Spirál mellett nem lehetetlen, én is láttam már ilyen terhességet, a saját szememmel. Ott nyilván nem az anya és nem az apa a felelős a történekért.

Sőt elvileg művi meddővé tételen átesett nő is jelentkezett már terhességgel, ami 20 hetes volt. Szegény nem enyhén volt kiborulva, őt sem hibáztatom.

A naptármódszer és megszakítás még mindig sokkal biztonságosabb, mint a nem beszedett fogamzásgátló tabletta, vagy a gravitációs védekezés (meglepő, de ilyet is hallottam már, ritka nagy baromság ez is).

2013. ápr. 4. 14:22
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok,a tesztben igazad van,de egyszerűbb lenne ha védekeznének és nem a csodára várnának

a tesztekről meg beugrott egy másik kérdés,ahol a kérdezőnek még a negatív tesztek sem voltak elég bizonyíték arra hogy nem terhes

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2013. ápr. 4. 14:23
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
sajnálom azokat a nőket akik valóban szedték a gyógyszert rendesen és terhesek maradtak mert az emberek töbsége azt gondolja róla hogy biztos kihagyott pár szemet vagy meg akarta fogni a pasit.Simán el tudom képzelni hogy rendszeres gyógyszer szedése mellet teherbe lehet esni.A mai tabletták ugy le vannak gyengitve és mivel minden női szervezet más,nekem elképzelhető az hogy védekezés mellett létrejön a terhesség.
2013. ápr. 4. 14:27
 25/31 A kérdező kommentje:
Az jutott még eszembe a kérdést körülölelő homályosságról, hogy a biosz tanárunk milyen taktikát alkalmazott. Amikor az "ember szaporodása" anyagot vettük akkor volt belőle következő órán röpdoga, és mindenkinek addig kellett minden óra elején újraírni, amíg 5ös nem lett. Amikor meséltem egy biosz tagozatot végzettnek akkor ő meg elmesélte, h ők meg simán kihagyták az anyagot a tanár miatt. Viszont arra már nem emlékszek h a fogamzásgátlás is téma volt-e v csak simán a szaporodás. Lehet ebből se ártana kicsit részletesebb oktatás a páfrány felépítése helyett és tényleg addig senkit se átengedni bioszból amíg ötöst nem ír belőle.
2013. ápr. 4. 14:29
 26/31 anonim válasza:
100%

Még nem voltunk házasok a nejemmel, mikor terhes lett... Friss 18asok voltunk, buli után... nem vettem ki időben...

Lényeg a lényeg: terhes lett, viszon a kilencedik héten elvetélt. Nem ürült ki teljes a magzat, ezért abortuszra kellett mennie.

Akkora nyomot hagyott benne, hogy miután gyógyszert kezdett szedni, komplett esti rituálét épített köré, már öt perces eltéréséssel vette be a bogyóját, és mellé naptáraztunk is.

Valamivel több mint egy év gyógyszerszedés után megnyugodott, elvetette a naptármódszert.

A következő vizsgálatnál egy teljesen egészséges, 14 hetes magzatot találtak nála.

Két éves múlt a lányunk.

A doki azt mondta, hogy valóban egyre több a rezisztens, valószínűleg azért, mert rengeteg külömböző hormont találhatunk az élelmiszerekben. Ez okozza a fiúknál a késleltetett kamaszkort, az androgün kinézetet, a lányoknál pedig az egyre korábbi menstruációt.

Nagyon utánanéztünk a családban és ezt a grafikont állítottuk fel:

nagymama: 17 évesen menstruált először

anya: 16 évesen

nagylány: 13 évesen

kislány: 11 évesen!

Előre félek, mi lesz a lányunkkal.

2013. ápr. 4. 14:31
 27/31 anonim ***** válasza:
24%
És az hogy van, hogy egy kategóriával odébb tervezetten meg senkinek nem jön össze hónapok óta??? Egyébként ez úgy van, hogy akinek véletlenül összejön, és akinek meg direktben nem azok írnak, a nem problémásak meg nem írnak, őket nem látni, pedig lehet ugyan annyi van, vagy több.
2013. ápr. 4. 14:38
 28/31 anonim ***** válasza:
Sok a véletlen gyerek. Nem megfelelő "védekezés" mellett összejön olyanoknak, akik még nem, vagy egyáltalán nem tervezték. Mi is ebbe a kategóriába tartoztunk, bár úgy voltunk vele, hogy ha jön, akkor jön, nem gond, szóval örültünk neki. Mivel a másodikat nem tervezhetjük most, jobban ügyelünk a védekezésre is. Engem az borít ki, mikor valaki 1 becsúszott gyerek után még mindig nem tudja, hogy kellene szakszerűen alkalmazni ezeket az eszközöket. Értsd: a szoptatás természetes fogamz
2013. ápr. 4. 16:26
 29/31 anonim ***** válasza:
ásgátló?
2013. ápr. 4. 16:27
 30/31 Golan Trevize ***** válasza:

Valóban összejöhet tabletta szedése melett is gyerek, de ezek a mai tabletták annyira alacsony hormontartalmúak, hogy már egy kifelejtett tabletta is okozhat "meglepetést".

Nagyon ritka az olyan tabletta mellett becsúszott gyerek, ahol a nő minden tablettát rendesen beszedett.

2013. ápr. 4. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!