Szinte napi szinten lehet ebben a kategóriában véletlenül becsúszó gyerekről olvasni. Miért van ez?
nem olvastam el minden hozzászólást. na nekem a második sikerült nem tervezetten. Hát megszoktuk a gondolatot, de érdekes hogy ismerősömnek spirál mellett sikerült.. én sem értem ezeket a dolgokat, de a "felnőtteknél" ez többnyire TÉNYLEG véletlen vagy ISTEN műve. :)
Végülis Ő a fő születésszabályozó :D
Spirál mellett nem lehetetlen, én is láttam már ilyen terhességet, a saját szememmel. Ott nyilván nem az anya és nem az apa a felelős a történekért.
Sőt elvileg művi meddővé tételen átesett nő is jelentkezett már terhességgel, ami 20 hetes volt. Szegény nem enyhén volt kiborulva, őt sem hibáztatom.
A naptármódszer és megszakítás még mindig sokkal biztonságosabb, mint a nem beszedett fogamzásgátló tabletta, vagy a gravitációs védekezés (meglepő, de ilyet is hallottam már, ritka nagy baromság ez is).
9-es vagyok,a tesztben igazad van,de egyszerűbb lenne ha védekeznének és nem a csodára várnának
a tesztekről meg beugrott egy másik kérdés,ahol a kérdezőnek még a negatív tesztek sem voltak elég bizonyíték arra hogy nem terhes
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Még nem voltunk házasok a nejemmel, mikor terhes lett... Friss 18asok voltunk, buli után... nem vettem ki időben...
Lényeg a lényeg: terhes lett, viszon a kilencedik héten elvetélt. Nem ürült ki teljes a magzat, ezért abortuszra kellett mennie.
Akkora nyomot hagyott benne, hogy miután gyógyszert kezdett szedni, komplett esti rituálét épített köré, már öt perces eltéréséssel vette be a bogyóját, és mellé naptáraztunk is.
Valamivel több mint egy év gyógyszerszedés után megnyugodott, elvetette a naptármódszert.
A következő vizsgálatnál egy teljesen egészséges, 14 hetes magzatot találtak nála.
Két éves múlt a lányunk.
A doki azt mondta, hogy valóban egyre több a rezisztens, valószínűleg azért, mert rengeteg külömböző hormont találhatunk az élelmiszerekben. Ez okozza a fiúknál a késleltetett kamaszkort, az androgün kinézetet, a lányoknál pedig az egyre korábbi menstruációt.
Nagyon utánanéztünk a családban és ezt a grafikont állítottuk fel:
nagymama: 17 évesen menstruált először
anya: 16 évesen
nagylány: 13 évesen
kislány: 11 évesen!
Előre félek, mi lesz a lányunkkal.
Valóban összejöhet tabletta szedése melett is gyerek, de ezek a mai tabletták annyira alacsony hormontartalmúak, hogy már egy kifelejtett tabletta is okozhat "meglepetést".
Nagyon ritka az olyan tabletta mellett becsúszott gyerek, ahol a nő minden tablettát rendesen beszedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!