Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után hogyan tud ja...

Szülés után hogyan tud ja valaki magárahagyni a babáját? Nem sajnálja?

Figyelt kérdés
Felkel és otthagyja, közben meg tudja, hogy meg fog halni. Hogy tud ilyet tenni?
2013. ápr. 3. 21:31
1 2
 1/11 Jégtánc ***** válasza:
Honnan tudod hogy ő mit érez?
2013. ápr. 3. 21:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Sehonnan én nem tudom.
2013. ápr. 3. 21:36
 3/11 Jégtánc ***** válasza:
Akkor honnan e kérdés?
2013. ápr. 3. 21:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Számomra is felfoghatatlan ez a dolog, de aki képes ezt tenni a babájával, valószínű agyilag nincs rendben. Gondolom azt sem tudja mit csinál, így a sajnálat fogalmáig és a következményekig el sem jut.
2013. ápr. 3. 21:42
 5/11 Jégtánc ***** válasza:
Tudatlanság,lehet sokkot kap.... Ahogy az előző is írta,agyilag nincs rendben.
2013. ápr. 3. 21:45
 6/11 A kérdező kommentje:

oké, de látja, hogy egy kicsi emberke. Nem kap észhez?

Én is szegény vagyok, a gyerekemet mégsem hagytam magára.

2013. ápr. 3. 21:48
 7/11 Jégtánc ***** válasza:
Tudod nem az a baj ha szegény az ember,hanem az ha annyira buta hogy egyáltalán nem tudja hogy mit kell(ene) tennie,mit nem.
2013. ápr. 3. 21:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Számomra felfoghatalan ez az egész!
2013. ápr. 3. 21:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem a szegény ember hagyja magára a babáját, hanem az, aki érzelmileg és értelmileg nem érett!

Ezt pedig ezerféle dolog kiválthatja: rossz gyermekkor, rossz nevelés, rossz példa, rossz családi és baráti kör, betegség, sokk...

Aki nem fogja fel saját terhességét, aki ezalatt tagadja, az nem fog észbe kapni, ha meglátja a babát. Neki ő nem egy kis élet, hanem valami "borzalom", amitől szabadulni kell. Nem értheted igazán, mert ha rendben vagy érzelmileg, akkor ez valóban felfoghatatlan cselekedet. De aki ilyet tesz, nincs rendben!

2013. ápr. 3. 21:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Esetleg nem ártana utána gondolni, hogy a szules egy akkora hormonális es érzelmi sokk, amit sokan nem képesek feldolgozni. Nagyon kevés olyan épeszű nő van, aki tudatosan magára hagyna egy újszülöttet. Aki megteszi, az többnyire beszűkült tudat állapotban volt. Nyilván elítélem, hiszen egy magatehetetlen gyermeket magatehetetlen gyermeket "halálra ítélni" borzasztó, de valahol meg is értem, hiszen ez az állapot a szules utani depresszió koros változata.
2013. ápr. 4. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!