Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák ti nem érzitek néha...

Anyukák ti nem érzitek néha úgy tetszeni akartok másnak?

Figyelt kérdés
2 kisgyerekem van és néha a párom nélkül elmegyek szórakozni nem iszom nem cigizem csak jól érzeme magam, egy kicsit kizökennek a pelenkázásból háztartásból stb.. De ilyenkor mindig azt figyelem ki néz vagy ha úgy van szemezek v.kivel. De nem tudom miért? Soha nem csalnám meg a páromat mert szeretem meg jól élünk!
2013. ápr. 3. 12:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
45%

Nincs semmi gond veled!

Én ugyan így érzek.25 vagyok, 3 hónapos a lányom.

Nemrég voltam épp vásárolni,felújítottam a

ruhatáramat,vettem sok csinos,és kihívó ruhadarabot.

Szeretek tetszeni a férfiaknak,és szerintem ezzel

nincs is semmi gond.Előtte is így éltem.

Így szedtem fel a férjemet is,de attól még hogy

szeretek tetszelegni,SOHA nem csalnám meg őt!!!

Ez nem erről szól.De jól esik,hogy sokan megbámulnak

és nem hiszik el hogy 3 hónapja szültem,mert ismét 48 kiló vagyok,mint rég...:)

2013. ápr. 3. 13:10
 12/22 anonim ***** válasza:
67%
Teljesen természetes ha a nő tetszeni akar más nőknek,férfiaknak,ettől még nem fogja megcsalni a párját,viszont jót tesz az önbecsülésnek ez pozitív visszajelzés,ártatlan kis flört,dicséret.
2013. ápr. 3. 13:38
 13/22 anonim ***** válasza:
70%

Nem:)

Egyrészt én nem tudok a klasszikus értelemben szórakozni a férjem nélkül, mert nem vagyok egy táncolós, bulizós, ellenben ő igen.

Én valahogy nem vagyok ilyen típus, sőt, inkább feszélyez, ha idegen vagy ismerős megnéz. Volt, hogy iskolai bálba nem tudtunk ketten menni a férjemmel együtt, csak felváltva, hogy segítsünk: ő volt éjfélig, én éjfél után. Ő táncolt és bulizott, amikor rám került a sor, beszélgettem a büfében a többi anyukával, ki sem nagyon dugtam az orrom, annyira nem érzem magam így jól. Nem vagyunk egyformák, még a férjemmel sem, pedig 23 éve együtt vagyunk:)

2013. ápr. 3. 13:39
 14/22 anonim ***** válasza:
19%

bocsánat elküldte

én is nagyon élvezem ha tetszem másnak,és én is eljárok szórakoznia férjem nélkül is,és vele is,még italra is megszoktak hívni,ebben semmi rossz nincs,attól,hogy az embernek gyereke van még nő marad 23L

2013. ápr. 3. 13:39
 15/22 anonim ***** válasza:
32%
A lányunk születése előtt nagyonis szerettem és érdekelt is, hogy megnéznek. Nekem is jól esett, meg a férjemnek is, hogy ilyen csinos felesége van. Sőt, még adta alájuk a lovat viccelődésekkel. Aztán szülés után nem foglalkoztatott a dolog mindaddig amíg egy tűzoltó autóból ki nem dudáltak és integettek nekem :D Na onnantól megint elkezdett érdekelni a dolog. Azért jót tesz ez a nőnek is meg a férfinak is, azt mondom. De flörtbe nem mennék bele!
2013. ápr. 3. 13:50
 16/22 anonim ***** válasza:
28%

Aki nem szeret flörtölni, az mindjárt bajuszos, otthonülő koca?

3 gyermek után is 50 kg vagyok, soha nem voltam kövér, még terhesen sem, de nem akarok tetszeni idegen férfiaknak:)

2013. ápr. 3. 13:55
 17/22 anonim ***** válasza:
41%
nem tudsz olvasni? aki lepontozza azt aki szeret tetszeni a másoknak azokra értettem,mert én sem pontoztam le azt aki nem szeret akkor minket miért kell lepontozni?
2013. ápr. 3. 13:57
 18/22 anonim ***** válasza:
40%

Engem egyáltalán nem érdekel a pontozás. Ha engem pontoznak 0-ra, az sem.

Azt is lepontozták, aki nem flörtöl, de a másik tábort is.

2013. ápr. 3. 13:59
 19/22 anonim ***** válasza:
48%

Nagyon jól mondta erre egy barátnőm,hogy egy nő nem csakis kizárólag a férjének teszi fel reggel a sminket, és veszi fel a szép ruhát!:) Ez nagy igazság!

Amikor még dolgoztam és munkába mentem, mindig sminkeltem, szépen öltöztem és nem csak azért,hogy a férjem szépnek találjon.

Az,hogy jól esik egy másik férfitől egy elismerő pillantás, nem jelenti azt,hogy le is akarok feküdni vele. Hanem szimplán azt,hogy nő vagyok és szeretem, ha más is észreveszi, ha jól nézek ki!:)

Amióta megszületett a fiam, azóta is így van!

Sőt, a férjem büszke rá,hogy 16 hónappal szülés után, csinosabb vagyok, mint valaha!

2013. ápr. 3. 14:18
 20/22 anonim ***** válasza:
84%
Én is szeretek csinosan felöltözni, de nem kihívóan, mert én abban nem érzem jól magam. Jól esik, ha kapok egy bókot vagy elismerő pillantást, de nem törekszem rá. Nekem a flörtölés vagy pl. italra meghívás már nem fér bele, mert belegondolok, hogy a férjem tenné ezt másik nővel, nekem az nagyon rosszul esne.
2013. ápr. 3. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!