Pécsi anyukák! Ovis gyerekeknek milyen sportlehetőség van?
Egy mai kérdés kapcsán kezdtem keresgélni, ott írtam, hogy már vinném focizni a gyereket, ha lenne a közelben edzés. Aztán gondoltam, ha már ennyire ráérek, utánanézek, hogy mi van még, mert tényleg ráférne valami mozgás, nem ragaszkodom pont a focihoz, csak az elég kézenfekvő volt.
De ahogy elkezdtem keresgélni a neten, egyre inkább elkeseredtem, annyira SEMMI nincs ebben a városban, vagy legalább is a neten nem hirdetik.
Korábban szóba került a judo például, de amit találtam honlapot, azt sok sok éve nem is frissítették.
Légyszi, aki tud valami jó ötletet adni, segítsen nekem, mert tényleg annyira ki tud hozni a sodromból, hogy ebben a városban vagy nincsenek is gyerekprogramok, sportolási lehetőség ovisoknak, vagy csak egyszerűen mindenhol tojnak rá, hogy neten is lehessen információt szerezni róla.
Köszi :) Judozni hol lehet pontosan?
Sajnos nekünk Kertváros elég messze van (ilyenkor kicsit bánom, hogy elköltöztünk onnan), de ha semmi közelebbit nem találok, akkor ez lesz a megoldás, annyira kéne ennek a gyereknek a mozgás... Maximum a nagyit megkérjük, hogy segítsen be egy kicsit, ő úgyis arra lakik, meg autóval jár, hátha belefér neki az idejébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!