Milyen babakocsit ajánlotok?
Épp babakocsi vásárlás előtt vagyunk. Hát mint mindenki mi is nehezen döntünk ezért kérem a ti segítségeteket. Mindenképpen bolygosítható kerekeset szeretnénk, mert úgy gondolom ezt egyszerűbb irányítani.
Amelyiket kinéztük:
Itt a orange-t.
Esetleg tudtok ajánlani vmilyen jót. 3 kerekű nem vonz olyat nem szeretnénk.
Köszönöm előre is a segítségeteket:)
Kedves utolsó válaszoló! Fogalmam sincs miről beszélsz, nem is ismered az anyagi hátterünket szóval tényleg nem értem. Most az a baj, hogy ilyen összegű babakocsit veszek? És akkor máris azt kell megállapítani, hogy ezeknek sok pénzük van, nem kell figyelni az árakat.
Az utolsó előtti válaszólónak köszönöm a válaszát. Ezért is marad mostmár az első választott. Mert két irányból tolható és az igényünknek megfelelő.
14:35 vagyok, nem baj, nekem miért lenne baj, miért kell ellenségeskedést gondolnod? Nekünk harmadik gyerek lesz, és sajnos nagyon meg kell néznem, milyen kocsit szeretnék, és így is csak használtat tudunk venni. Nem sajnálom tőletek, az elsőnek mi is szuper kocsit vettünk anno :)
Az, hogy "jó Nektek" nemcsak irigységet jelenthet, hanem hogy tényleg milyen JÓ. Oké?
Igen, emlékszem még, milyen az elsőt várni... Csodás. Aztán a második is, és most a harmadik is! :) Az anyagiak pedig nem számítanak, csak hát kissé érzékeny vagyok néha, szívesen nézegetem a szép holmikat, hogy mit vennék. Aztán kell másra, a két nagyra. Nem könnyű igazságosnak lenni, és nehéz nem elkényeztetni is :)
Boldog babavárást kívánok, bár gondolom, pár héten belül szülsz, ha már kocsit néztek?
Én legközelebb ilyet veszek: [link]
esernyőre csukható igy kicsi helyet foglal.És azt teszed rá amire épp szükség van.
Viszont csak egy irányból tolható :(
Mindenkinek mások az elvvárásai :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!