Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen babakocsit ajánlotok?

Milyen babakocsit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Épp babakocsi vásárlás előtt vagyunk. Hát mint mindenki mi is nehezen döntünk ezért kérem a ti segítségeteket. Mindenképpen bolygosítható kerekeset szeretnénk, mert úgy gondolom ezt egyszerűbb irányítani.

Amelyiket kinéztük:

[link]

Itt a orange-t.

[link]

Esetleg tudtok ajánlani vmilyen jót. 3 kerekű nem vonz olyat nem szeretnénk.

Köszönöm előre is a segítségeteket:)

2009. szept. 20. 08:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
az elsö,és inkább a coal,vagy ebory szinekben.a pierre cardin is szép,de azt nemtudod megforditani mikor a baba szemébe süt a nap..
2009. szept. 20. 10:34
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Az első sokkal jobb...fontos,hogy a tolókar megfordítható legyen,de tényleg:)MI chicco trio for me-t vettünk,de csak mert a bababútorokat ingyen elkészítik:)Az első jó mert minden van hozzá ami kell:)Lábzsák nem de azt majd veszel külön:)
2009. szept. 20. 12:38
 3/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm nekem a coal és az ebory színben nem tetszik meg a kereke is más. Orange vagy Marine ami bejön. Csak sehol nem találok árat hogy mennyibe kerül. Vki tudd ilyen oldalt ahol a Jane Nomád Matrix Pro babakocsi amit kinéztem kb mennyibe kerül?

A pierre cardin egyetlen egy hibája, hogy nem lehet megfordítani a tolókart és ehhez még mózes sincs (külön megkell venni) valószínűleg az elsőt fogjuk megvenni csak nem találom az árát. Ami érdekelne nagyon!!!

Várom további válaszokat:)

2009. szept. 20. 13:20
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Az első nekem is nagyon tetszik (coal). Nézegettem árakat, igazából nem tudom, hogy mitől függ, de 30.000-130.000,- közötti árakon láttam. Az engem is érdekelne, hogy mennyibe kerül pl. az elefániban, de ott még telefonon sem mondott semmit a hölgy aki felvette...
2009. szept. 22. 13:36
 5/23 anonim ***** válasza:
2009. szept. 22. 13:49
 6/23 anonim ***** válasza:
64%

Én annak idején azért nem a Jané mátrix mellett döntöttem, mert szerintem kicsi a mózese.

Szerintem annak jó, aki télen szül, és egyre kevesebb ruhát ad a babára.

2009. szept. 22. 13:52
 7/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a pierre kocsinak tudom az árát csak a jané-nak nem. Most már igen:) durván 130.000Ft-ot kell rászánnom, de lehet hogy jó lenne nekünk a pierre is. Még kicsit káosz van a fejemben...ti melyiket választanátok és miért?
2009. szept. 22. 14:08
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Az első nagyon jónak tűnik, a másiknak túl kicsi a kereke, nagyon zötykölős lesz.

Én ilyet vettem, és itt:

[link]

Az első képet nézd, nagyon meg vagyok vele elégedve. Állítható sokféleképpen, ha nagyobb lesz a gyerek is ebbe ültethetem, sportbabakocsit lehet belőle "hajtogatni". Tehát amig babakocsi kell a gyereknek addig ki tud szolgáltni. És az ára is kifizethető.

2009. szept. 22. 14:28
 9/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) A te babakocsid is tetszik, de a párommal ezt a kettőt néztük ki és nagyon úgy tűnik, hogy az elsőt vesszük. Mégegyszer köszönöm mindenkinek a segítséget:)
2009. szept. 22. 14:32
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is olyasmit akarok majd venni, mint amilyet az utolsó hozzászóló mutatott. Fontos, hogy 2 irányból legyen tolható, és lehetőleg minél tovább kiszolgáljon, csak esernyőkocsit kelljen majd esetleg beszerezni, mikor már nagy a Pici :)
2009. szept. 22. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!