A FELICITAS Kismamacsomag Nivea Férfi Deo-t tartalmazott! Szerintetek ez nem ciki?
Volt benne sok prospektus,Baba magazin,MAM cumi,Avent edényke,teafilterek,tisztasági betét,Nivea termékminták-popsikrém,bőrfeszesítő krém és ffi deo(???)!Sztem inkább 1db mintapelussal jobban jártunk volna,nem?
Tudom "ajándék lónak NE nézd..",de hát ez akkor is felháborodást keltő,h belecsomagolnak a babáknak-mamáknak szánt csomagba egy nem oda illő terméket!
Szia!
Valamelyik csomagban nálunk meg ffiborotva volt + sör. Jó a sör alkoholmentes volt, de akkkor is:DD
Nekünk is ez volt benne, de én nem bántam. A férjem kipróbálta, és úgy megszerette, hogy azóta azt használja. És a cégeknek ez a célja, mert amúgy nem "jótékonykodnának". Ez semmi más, mint reklám nekik, nekünk meg egy kis plusz, aminek örülhetünk. Én legalábbis így fogom fel.
38 hetes pocis
Nem ciki, nem is értem a felháborodásodat. A babának van apja is, nem? Őrá is gondoltak.
Egy csomag koton, vagy tampon, na az ciki lett volna. :D
Az én csomagomban speciel volt tampon:))) 13 hónapja szültem, azóta szoptatok (meg szedem a fogamzásgátlót, amit ilyenkor lehet, a mini-pill szedése alatt sincs mensi), úgyhoogy a szegény kis tamponcsomag ott figyelt egy darabig a fürdőszobapolcon, aztán odaadtam a húgomnak:)))
A pasidezodort meg lehet, hogy a babának szánták, mire felnő...Nem lehet túl korán kezdeni a reklámközönség toborzását:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!