Anyukák! Ti milyen gyakran vesztek magatoknak új ruhát?
Én gyantáztatok, szemöldököt szedetek, néha szempillát festetek a kozmetikusnál.
7-es voltam.
Havonta kozmetikus és fodrász, de nekem ezek ingyen vannak, mert nagynéném csinálja, saját szalonja van és nem engedi kifizetni. (egyébként arctisztítás, gyantáztatás)
Ruhára, táskára, ékszerre stb. kb. 10.000 forintot költök havonta.
Kencéket magam csinálok itthon, az kb havonta lebontva 500 ft. :) Hajpakolás, testápoló, bőrradír.
Havi 8500 a kondibérlet
Kozmetikus 5-6 hetente. Arctisztítás, hidratálás - nagyon problémás a bőröm sajnos :-( Télen borotválom magam, de lassan megint megyek gyantáztatni is. Ez alkalmanként 3000, az arctisztítás 5000.
Fodrász 2 havonta, 2000.
Ruhát turkálóban veszek, ez nekem amolyan hobbi. Havi 1-2 ezer max.
Most veszünk majd cipőt az egész családnak, az húzós lesz. Meg nekem tönkrement a csizmám (vagy 5 éves, nagyon imádtam :-(), ha látok leértékelve akkor azt is veszek télre.
Meg néha beülök barátnőkkel egy kávéra, moziba.
Havi szinten olyan 20-at költök magamra.
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
Nekem van egy 2 hónapos lányom.Már visszanyertem a
szülés előtti alakomat,ujra 48 kiló vagyok.
A terhességem előtt,nagyon divatmániás voltam.
Hetente új felső,havonta új cipő,nadrág,parfüm,kozmetikai cuccok,három havonta fodrász.
Mióta megszültem alig költök magamra.Leginkább a gyerekre költöm a pénzt.De tegnap bűnöztem.És vettem magamnak,2 felsőt,egy nadrágot,egy cipőt,egy táskát,egy új parfümöt.
Most meg lelki ismeretfurdalásom van,hogy kellett ez nekem?Elég sok pénzt elköltöttem.
De megnyugtattatok,hisz úgy látom,más is költ azért magára. :)
Várok még hozzászólásokat!
Ja,és nem tudom ki az az idióta aki mindenkit lepontozott!!??Én zöld kezeket nyomtam.
Ugyhogy menj innen,és szórakozz máshol!!!!
Átlagban 1-2 havonta veszek új ruhát, ékszert. Én is H&M, C&A. Az ikreimnek vaterázok és H&M-ből vásárolok.
Kozmetikus vagyok, így arra nem költök, max. az anyagköltségem van, amit elhasználok. Fodrász 2-3 havonta, 5ezer. A festést magam csinálom, 2havonta veszem meg a 2 festéket, az 3ezer. Körmös 3-4 hetente 4ezer.
Inkább én is sokszor a gyerekekre költöm a pénzt, 2 egykorút öltöztetni nem semmi. Most is vártam, hogy amit kapok pénzt, ami a diákhitelemből maradt, azt majd tényleg magamra költöm, erre szinte az egészet rájuk költöttem, mert jól kinőtték a tavalyi ruháikat természetesen:) De én még nem is panaszkodhatom. Tény, ruhára többet költünk, mint azt itt sokan írják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!