Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak engem idegesít ennyire...

Csak engem idegesít ennyire ez a sok" add örökbe " jótanács?

Figyelt kérdés
Ha valaki nem akarja a gyerekét, valaki mindig okosan tanácsolja,hogy adja örökbe. Ok,az abortuszt én is ellenzem,de örökbe sem adnám soha a nem kívánt gyerekemet sem. 11hetes kismama vagyok,a 3. Babámmal.Nem terveztük,de természetes,hogy megtartjuk,hisz a miénk.Pedig sírtam az elején,és még most is barátkozom a gondolattal.De hogy örökbeadjam...soha!
2013. márc. 25. 09:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
77%

"de amikor valaki azzal jön, hogy nem tudná örökbe adni, mert hát az az ő babája, ha már kihordta, akkor nem tudna lemondani róla, INKÁBB elveteti, azt nem tudom megérteni. "

Miért nem? Könnyebb egy pár hetes,alig néhány sejtből álló embriót elvetetni, mint egy kifejlett, megszületett babát odaadni másnak. Nem vagyok ab párti, de ha teherbe estem volna akkor, maikor még nem terveztünk gyereket, inkább abortuszra mentem volna, minthogy örökbeadjam egy vadidegennek. A gyerek éljen úgy egész életében, haz anyjának nem kellett? Az anya is nehezebben lép tovább, ha tudja, valahol él a gyereke. Meg aztán ne gondoljátok, h minden örökbeadott baba jó helyre kerül, csupaszív családba, jó anyagi körülmények közé. Nem így van. Meg aztán hány olyan sztorit hallani, h az anyának született kicsivel az örökbeadás után saját gyermeke, így az örökbe fogadott gyereket már nem szeretik úgy.

2013. márc. 25. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!