Csak engem idegesít?

Figyelt kérdés
Nem értem azt,amikor egy nő végre terhes lesz.A várva várt gyerek már nagyobbacska,és amikor otthon vannak vagy ott ahol nincs sok ismerős a közelbe,nagyon csúnyán beszélnek a gyerekkel.Én ettől hányni tudok.Ha meg megy valaki hozzájuk látogatóba vagy valahol összefutnak akkor igy kicsim ugy kicsim összevissza puszilgatja.Miért csinálják ezt???Egyetlen egy nőt ismerek aki soha semmilyen csúnya szót nem mond a gyerekeinek.Akinek nem inge ne vegy magára.Előre is köszönöm a válaszokat
2012. jan. 11. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Képmutató talán?

De azért nem kell általánosítani, gondolom a legtöbb anyuka -ha egyszer-kétszer meg is szalad a nyelve- de ugyanúgy beszél a gyerkőccel otthon is-máshol is.

Amúgy a képmutató emberektől alapból viszolygok én is, de nem kell anyukának lennie....

2012. jan. 11. 13:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak teged idegesit! En ilyenen nem tudok idegeskedni, minek? Es mi kozom hozza ki hogyan beszel a gyerekevel? Amugy meg ha otthon teszi es nem ismerosok elott ( mert elmodasod szerint ott meg mezesmazas), akkor honnan tudod, h mi van otthon? Gyerek elmondja neked? Anyuka vagy amugy? Mert en pl altalaban szepen beszelek a 4,5 evesemmel itthon is, de neha elofordul, h nem. Nem vagyok buszke ra, de vannak pillanatok amikor ugy kohoz a sodrombol, h nem tudok mar szeoen beszelni vele. Ugyanezt egy nagy tarsasagban nem tennem meg. De itthon is ritka amikor csunyan beszelek vele, de elofordul.
2012. jan. 11. 13:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Máshogy nem tudja levezetni a feszültséget, lehet nem is várt gyermek volt! Nem tudom, én sosem voltam ilyen, nem is leszek,és anyukám sem így nevelt! Ezen kívül még az háborított fel, mikor a tescoban sétáltunk, és egy nő odaszólt egy másiknak, hogy eltünt a kölyök, nem találja! A kabátja alapján nem lehetett több 3-4 évesnél! Sajnos egyre gyakoribb az ilyen!
2012. jan. 11. 13:02
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Férjem pont ilyen. Másoknak büszkén mutogatja a lányunkat (1,5 éves), itthon meg agresszív vele és mindenért üvöltözik. Én szoktam rászólni, hogy azért vegyen vissza. Nem veszi észre magát. Ő akarta jobban a gyereket.

24/N

2012. jan. 11. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:
49%

Miért nem azt kérdezted meg, hogy megszüli a hönvárt gyereket, de csapkodja a fenekét, és a kezét utánna, mert ez normál az anyukák között.

Hát én is tudok ilyen anyát, de az külvilág fele is így beszél a gyerekkel. Ja kettöt,, habár az egyik a szomszédunk volt, a másik a barátnöm, aki kqrvaanyázta a saját gyerekét.

De én inkább olyat ismerek akik soha nem beszélnek csúnyán a gyerekkel.

èn voltam nanny külfldön hosszú évekig, és sikerült óriási tapasztalatot szereznem mindenféle koru gyerekeknél. és a végén arra jöttem rá hogy nekem csak más gyerekéhez lehet óriás türelmem.

Ès láss csodát nem. A sájátomhoz is van. èn ha mérges vagyok vagy ideges akkor irgum burgumot mondok, és felemelem a kezemet.

2012. jan. 11. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:
63%

Engem nem idegesít, csak a gyereket sajnálom.

Amúgy sajnos ez a gyerekeken meglátszik, nekem is van egy ismerősöm, ha együtt vagyunk, látom, ahogy a gyerek csodálkozva néz, amikor az anyja elkapja, és össze-vissza csókolgatja, közben négyszemközt sokszor panaszkodik, h annyira idegesíti a kölyök...

2012. jan. 11. 13:43
 7/7 anonim ***** válasza:
92%

Én csak 1 embert ismerek aki ilyen. A filigrán, mindenkihez kedves anya... közben pedig üvölt a gyerekével(nagyon csúnyán). Honnan tudom? Zeng bele az emelet, mindenki úgy emlegeti, hogy "dilis csaj".

Ezen kívül nem ismerek ilyet:-) Én is nagyon figyelek, hogy mit mondok a gyerkőcök előtt, nagyon ritkán káromkodok:-)

2012. jan. 11. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!