Csak engem idegesít?
Képmutató talán?
De azért nem kell általánosítani, gondolom a legtöbb anyuka -ha egyszer-kétszer meg is szalad a nyelve- de ugyanúgy beszél a gyerkőccel otthon is-máshol is.
Amúgy a képmutató emberektől alapból viszolygok én is, de nem kell anyukának lennie....
Férjem pont ilyen. Másoknak büszkén mutogatja a lányunkat (1,5 éves), itthon meg agresszív vele és mindenért üvöltözik. Én szoktam rászólni, hogy azért vegyen vissza. Nem veszi észre magát. Ő akarta jobban a gyereket.
24/N
Miért nem azt kérdezted meg, hogy megszüli a hönvárt gyereket, de csapkodja a fenekét, és a kezét utánna, mert ez normál az anyukák között.
Hát én is tudok ilyen anyát, de az külvilág fele is így beszél a gyerekkel. Ja kettöt,, habár az egyik a szomszédunk volt, a másik a barátnöm, aki kqrvaanyázta a saját gyerekét.
De én inkább olyat ismerek akik soha nem beszélnek csúnyán a gyerekkel.
èn voltam nanny külfldön hosszú évekig, és sikerült óriási tapasztalatot szereznem mindenféle koru gyerekeknél. és a végén arra jöttem rá hogy nekem csak más gyerekéhez lehet óriás türelmem.
Ès láss csodát nem. A sájátomhoz is van. èn ha mérges vagyok vagy ideges akkor irgum burgumot mondok, és felemelem a kezemet.
Engem nem idegesít, csak a gyereket sajnálom.
Amúgy sajnos ez a gyerekeken meglátszik, nekem is van egy ismerősöm, ha együtt vagyunk, látom, ahogy a gyerek csodálkozva néz, amikor az anyja elkapja, és össze-vissza csókolgatja, közben négyszemközt sokszor panaszkodik, h annyira idegesíti a kölyök...
Én csak 1 embert ismerek aki ilyen. A filigrán, mindenkihez kedves anya... közben pedig üvölt a gyerekével(nagyon csúnyán). Honnan tudom? Zeng bele az emelet, mindenki úgy emlegeti, hogy "dilis csaj".
Ezen kívül nem ismerek ilyet:-) Én is nagyon figyelek, hogy mit mondok a gyerkőcök előtt, nagyon ritkán káromkodok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!