Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák milyen időközönként...

Anyukák milyen időközönként szoktatok ételt rendelni vagy mekibe menni? Ha rendeltek akkor mit?

Figyelt kérdés
2013. márc. 22. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Kimondottan rendelni nem szoktunk.

A kínaiból hozunk havonta egyszer, max. kétszer kaját, általában édes-savanyú csirkét tojásos rizzsel. Vagy tavaszi gombócot.

Ó, régi szép idők, mikor én voltam gyerek, a szocializmusban jobban ment, akkor az apukám munkahelyéről hozattuk a kaját hétfőtől-péntekig. Vagyis érte mentünk.

2013. márc. 22. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Gyrost vagy pizzát rendelek, amikor olyan kedvem van, vagy nem akarok plusz vacsit. Van hogy havi 3-4szer, van hogy hónapokig semmit se.

Mekibe és társaiba évente 2szer ha beteszem a lábam, gyerekekkel egyszer

2013. márc. 22. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:
58%

Hetente 1-2 alkalommal rendelt kaját ebédelek a gyerekekkel.

Mindig olyat választok, ami mindhármunknak jó, és ami egészséges, tápláló. Levesek, főzelékek, rakott zöldségek, és főleg halételek jöhetnek szóba, és mindig olyasmi, amit én egyébként nem készítenék, hogy még változatosan is együnk.

Ma csülkös bablevest rendeltem sok zöldséggel, csipetkével, roston sült csirkemellet krumplival és görög salátával. Amúgy a tengeri halak a kedvenceim.

Ja, és ami még fontos nálam: sosem rendelek gyorsétteremből, csakis olyan kifőzdéből, ahol adnak arra, hogy jóféle alapanyagokból rendesen főzzenek. Mert nemcsak az a fontos, hogy megtömjük a bendőnket, hanem akkor már legyen valóban egészséges és tápláló is.

McDonaldsba soha nem megyek, a gyerekeknek meg főleg nem vennék onnan semmit.

2013. márc. 22. 23:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Ételt rendelni nem szoktunk, mindennap főzök. Mekibe havonta, kéthavonta járunk, csak en meg a lányom, "Csajos napokon".
2013. márc. 23. 07:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Rendelni pizzát szoktunk, évente max. 1-2x, mert sokkal jobbat sütök, csak ahhoz idő és kedv kell :) Be szoktunk ülni (ritkán) kínaiba vagy gyrosozni, ez kb. 2 havonta van. Mekibe is kb. 2x járunk évente.

Semmit nem fogok megtiltani, mert annál csábítóbb lesz.

Inkább elkészítem itthon a pizzát, a hamburgert, a gyrost, a kínai szezámmagos csirkét és a sült tésztát, így a gyorsétterembe járás nem lesz a mindennapok része, csak az ott kapható ételek :)

2013. márc. 23. 08:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja és ha nem 2 ilyen örökmozgó fiam lenne, akkor "rendes" étterembe beülnénk 1-1x, de így gondolni sem merek rá, max. nyaraláskor :)
2013. márc. 23. 08:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Pizzát és kínait rendelünk havonta egyszer-egyszer. De volt már hogy kimaradt. Igazából csak az van megszabva, hogy max havonta egyszer. Így várják a gyerekek is, és öröm nekik, ha rendelünk.

Mekivel meg úgy vagyunk, hogy az kb 5000 Ft egy alkalom, ha mindenki eszik valamit, és mivel a mozi is ennyibe kerül nagyjából, ezért a gyerekek minden hónapban dönthetnek, hogy meki, vagy mozi legyen. Ezt is havi max egyszer. Kb fél éve nem jártunk a mekinek a környékén sem! :D De ez az ő döntésük volt, ha mekizni akarnának, akkor azt gondolom, hogy a havi egytől nem lenne bajuk. :)

2013. márc. 23. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!