Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a rendelt...

Mi a véleményetek a rendelt kajákról? Rendeltek így ebédet és adjátok a gyerekeiteknek ebédre?

Figyelt kérdés

Melegételekre gondolok, ahol menüket, főzelékeket, leveseket, teljesen hétköznapi ételeket lehet rendelni. Nem pizzára vagy hasonlóra gondolok.

Szerintetek egészségesek?

Én a teletáltól rendelek és komolyan mondom, hogy teljesen egészséges, finom ételeket hoznak. Csak sok anyuka annyira ódzkodik az ilyesfajta ételektől. Szerintetek jók ezek az ételek? Tapasztalaitok mi?

2013. márc. 2. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi is tőlük rendeltünk :-). Kislányomnak külön főztem. Azért hagytuk abba a rendelést, mert ami finom volt, az 800 ft körül volt és úgyis kellett főznöm. Én nem adtam a kislányomnak, de tényleg finom és viszonylag normális adagokat adtak.

Mennyi idős a gyereked?

2013. márc. 2. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Mióta visszamentem dolgozni mi is rendelünk. 2 évesek voltak ekkor az ikreim. Munka, gyerek mellett egyszerűbb. Úgy 2000 forintból kijön egy napra.
2013. márc. 2. 22:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Ránézésre és ízre teljesen natúr, egészséges és finom ételeknek tartom őket-próbálom kiválasztani a lehető legegészségesebbnek tűnőket. Gyerekeim is szeretik. 2 és 4 évesek a nagyobbak. Mit gondoltok, hosszabb távon is adhatom nekik?
2013. márc. 2. 22:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi bajuk lenne? :) Mi két éve rendelt kaját eszünk. Nem mindig egy helyről, és normális ételeket, nem olyat amire ránézni is rossz.
2013. márc. 2. 22:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Én sokat eszek teletált, és szerintem is finom, sokat eszek salátás, zöldséges dolgokat, amit magamnak nem csinálnék (férjem nem eszik ilyesmit), szóval szerintem egészségesebb, és változatosabb, mintha csak én főznék.
2013. márc. 2. 23:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi is rendelünk ha úgy adódik, nem minden nap, de kéthetente egyszer biztosan.
2013. márc. 2. 23:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Teljesen jó! Én is rendeltem tőlük, de most pár hónapja költözés miatt leálltunk. De majd biztos megint fogok.

Nem tudom más hogy van vele, de nekem elég nehezekre esik nap mint nap kitalálni valami jó kis fogást, amit megfőzhetnék. Aztán meg ha sikerül kitalálnom vmit, akkor vagy túl hamar elfogy, és nem jut másnapra, vagy zabálhatjuk azt három napig. Az én lányom (2,5 éves) szörnyen válogatós, elég nagy gondban vagyok minden nap, hogy mit adjak neki.

Neki is nagyon tetszett szerintem, hogy minden nap másfajta levest kap, aztán másodikat. Így ha mindből csak egy keveset eszik, akkor is eleget evett már, és változatosan. Ezt én nem tudnám megcsinálni.

A minőségük kiváló, emiatt nem kell aggódnod! Rendes főtt étel, hagyományosan elkészítve. Ez nem gyors kaja.

2013. márc. 3. 01:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Amikor dolgoztam hasonlo helyrol rendeltem, ket hetnel nem birtam tovabb, ehetetlen. Netpinceren szoktam rendelni helyi ettermekbol, de eheto normalis minosegu kaja min. 2000 forint egy fore, kicsit sok lenne minden napra 4-5 ezer kajara csak nekem es a gyereknek plusz a ferjemnek par ezerert, ha hazajon. Nem szeretek fozni, de muszaj. Neha rendelunk, de nem minden nap, mert anyagilag kicsit durva lenne. Ugyhogy nekem nem valtak be a teletal es tarsai, ha rendelunk, akkor etterembol.
2013. márc. 3. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!