Hol veszitek a ruhát a 3-4 éves és afeletti gyerekeiteknek? Net is érdekelne tehát nem csak bolt.
Nagy kiárusításon ha újat akarok (na ez ritka). (karácsony után volt boxing day az angoloknál, neten lehetett rendelni, 50-70%-os árengedmények voltak)
Használtan egy anyukától, akinek 1-2 évvel és 1 mérettel nagyobb a lánya, és gyönyörű ruhái vannak. Anyukának hála pedig mindig van csomó címkése is, a túlvásárlásaiból adódóan.
Ebay, mert az angolok tényleg csak pár alkalommal vesznek fel egy-egy ruhát és újszerűeket fogok ki nagyon olcsón.
Ebay-jel az a bajom hogy ott tényleg semmi lehetőség reklamálni meg az 2x annyi posta gondolom míg ideér nem? Mert egyszer onnan M.o-ra aztán M-on belül. Meg honnan tudom hogy postáz e ide is az illető?
Nekem sajnos nincs ilyen túlvásárló anyuka ismerősöm akinek nagyobb lenne a gyereke:((
3-as vagyok. Van kinn postafiókom. Oda megy a cucc, és onnan jön haza egy nagy kb havonta-kéthavonta, mikor hogy.
Posta...a magyar sokkal drágább sajnos. :(
A sünis kabátot amit itthon használtan vesztegetnek 9-10 ezer körül én megvettem újonnan címkésen 4500-ért, és ebben csak a hazai posta nincs benne.
Nyári csak next gyönyörű 20 darabos ruhacsomagot 3.350-ért, szintén benne van a kinti posta.
Tehát jóval olcsóbban tudok kint vásárolni, mintha itthon venném meg. Csak a teszveszt kell megnézni, hogy a márkásabb ruhák ára hogy el van szállva, néha még az eredeti ár fölé is megy.
Reklamálni ott is lehet és kell is, ha probléma van. Eddig problémám nem volt, remélhetőleg nem lesz a jövőben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!