Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Debrecenben hol van a Lego bolt?

Debrecenben hol van a Lego bolt?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy nyílt egy bolt Debrecenben, ahol csak Lego-t árulnak, de azt minden mennyiségben. Viszont nem tudom hol lehet és nem is találtam meg. Nem tudja esetleg valaki?

2012. dec. 3. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:

A Városközpont újságban van egy hírdetés, miszerint a Piac utca 32. alatti Játék-Ajándék Áruházban van Debrecen legnagyobb Lego készlete.

Nem tudom erre gondolsz e..

2012. dec. 3. 13:13
 2/4 Golan Trevize ***** válasza:

A Stop Shop szélén van, az Office Depot mellett, a Kika közelében.

Google kb. 15 másodperc alatt megmondta...

2012. dec. 3. 13:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Google-ben nem találtam csak sima játékboltokat. A Piac utcait ismerem. A másik lehet az amit én keresek. Még egyszer köszi, mindkettőtöknek. :)
2012. dec. 4. 08:13
 4/4 Funfalini válasza:
Kishatár u. 9. Park Center, az Auchannal szemben van ez a bevásárló udvar, ahol van a LEGO bolt.
2018. jan. 13. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!