Mi volt a kedvenc mesekönyvetek gyerekkorotokban? Gyerekeiteknek is szoktatok belőle olvasni? Ő is szereti?
Süsü a sárkány-lányom nem érdekli
Klasszikus Disney mesék, Kis hableány, Hófehérke, 101 kiskutya...-ezeket imádja
Volt képregényünk, ami Jézus történeteit dolgozta fel- ezért szégyellem magam, hogy a vallásra nem tanítom a gyereket, elő kéne szedni a padlasról őket...
Grimm legszebb meséi
77 magyar népmese
Andersen meséi
Minden napra egy kérdés
A meséket rövidítve mondom,szereti nagyon.
Köszi a válaszokat, mentek a zöld kezek.
Senki nem szerette a Vidám meséket, csak én?
Pont írni akartam hogy Vidám mesék :)
Nagyon szerettem. Van új kiadása is, megvan a gyerekeknek, a Nagyfiam 4,5 éves, nagyon szereti.
Köszi, ment a zöld kéz:-).
Megnyugodtam, hogy nem csak az én kedvencem volt:-). Megvan nekünk is, 2,5 éves kislányom is szereti.
mániátok ez a zöld kéz..
rongyosra olvastam a Nemtudomka csodálatos kalandjait...folytatása a Tudomka csodálatos kalandjai volt.. humoros, kedves, és tanított is...
manapság nehezen beszerezhető, pedig egy életre élmény..
piros kéz
Szerencsére a gyerekeim nagyon szeretnek mindent,amit én anno.Nekik valamiért sokat jelent az,ha anya is azon nőtt fel:)!
Karácsonyra Kukori és Kotkoda,Nagy ho-ho-horgász,és Pom-Pom mesekönyvet kaptak.Többször is el kellett nekik olvasnom.
Most Süsüt olvasok esténként(a férjem találta egy lomtalanítás alkalmával 6 évvel ezelőtt,annyi idős a könyv,mint én:))
Szeretik még a Vidám meséket is,az is még az én könyvem volt.
Egyébként is közelebb áll hozzánk az a mesevilág,mint amiket mostanában írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!