Anyukák melyik a kedvenc öblítőtök? Mitől lesz igazán illatos vagy épp baba illatú a ruha?
van valakinek valamilyen házi praktikája hogy lehet még illatosabb ruhákat varázsolni ?
az enyémek olyan semmilyen illatúak....
(nem kell szenzitív vagy baba öblítőt mondani, rendes is jöhet)
köszi!
én a coccolino tiare flower and red frutits-t használom. nagyon intenzív az illata, tartós is.
állítólag ha raksz ecetet az öblítőhöz, akkor puhábbak lesznek a ruhák, és az illatuk is tovább megmarad :)
Kék Silan!
Amikor még terhes voltam, ezzel öblítettem ki a babaruhákat, és ugye megmaradt bennem az illat. Azóta is ezt használjuk! :)
Nem használok ilyen lanolinos, krémes, zsíros, öblítőket, amióta a mosógépszerelő a gép belsejéből olyan trutyit szedett ki, mint a megdermedt puding, persze tele szöszökkel és jól beposhadva! A mosógép már nem tudott öblíteni, mert a pudingos trutyi mindent eltömített és büdös volt a gép belseje.
Én csak folyékony mosószerrel vagyok hajlandó mosni és ecettel öblíteni. A gépem belseje tiszta, illatos, a ruháknak visszafogott mosószerillatuk van, nem az a fojtogató öblítőszaguk.
Tegyél illatkendőt szekrénybe, attól mindig öblítő illatúak lesznek a ruhák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!