Mi volt a kedvenc mesekönyvetek gyerekkorotokban? Gyerekeiteknek is szoktatok belőle olvasni? Ő is szereti?
Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 17:51
11/19 anonim válasza:
Óz a csodák, csodája. Nekem ez volt.
Gyermekem még nincs.
12/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Kedves 9!
Igen, a mániám. De még mindig jobb, mint amikor kiírnak egy kérdést és utána eltűnik a kérdező, biztos nagyon érdeklik a válaszok. Köszi neked is a választ és ha bosszant, ha nem, akkor is írom, hogy mindenkinek ment a zöld kéz( neked is):-).
2013. febr. 17. 12:36
13/19 anonim válasza:
Benedek Elek meséi. Pl.: A vitéz szabólegény
14/19 anonim válasza:
Kököjszi és Bobojsza. A lányaim nem szeretik (még).
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is.
2013. febr. 22. 15:11
16/19 anonim válasza:
kedves kérdező.
lehet, hogy most kaptam először zöld kezet. jól esett. az unokáimnak nem olvasok, ők a régi történeteket szeretik, persze hozzájuk igazítva...szeretik az élő beszédet..kivéve azt az unokámat aki süketnéma, és vak...
17/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy most kaptál először. Én minden kérdésemnél adok, azokra kell válaszolni :-).
2013. febr. 22. 19:24
18/19 anonim válasza:
Én imádtam a népmeséket, Grimm meséket, a klasszikus Disney rajzfilmeket, bár azok nem könyvek, valamit Bob és Bobek történeteit. Nem vagyok még abban a korban hogy gyerekeim legyenek, viszont másodunokatestvéremnek nagyon szívesen olvasok és ő is örömmel hallgatja :)
19/19 anonim válasza:
Az Öreg néne őzikéje amit a mai napig kívülről tudok,pedig lassan nyugdíjas korú leszek. A gyerekeimmel nemcsak mesét olvastunk együtt hanem a: kengurus könyveket a delfinessel együtt és regények is szerepeltek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!