Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bébiőr vagy légzésfigyelő?...

Bébiőr vagy légzésfigyelő? Szerintetek melyiket béreljek?

Figyelt kérdés
2013. márc. 22. 15:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
3-4 hónapig szeretném csak használni.
2013. márc. 22. 15:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Azért 3-4 hónapnál tovább érdemes használni. A fiam 9,5 hónapos, de még használjuk és még fogjuk is egy darabig.
2013. márc. 22. 16:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha egyben nem tudnád megvenni használtan, akkor bérelni sem fogod tudni, mert általában előre kérnek pár hónapot, plusz még van kaució is, ami ugyan visszajár, de akkor is ki kell fizetned. Itt egy példa:

Kölcsönzési díj:

2000 Ft / hó (2-5 hó esetén, mely előre fizetendő, minimum 2 hónap fizetendő)

AKCIÓ!!!

6 havi bérleti díj 10 000 Ft

Teljes 12 hónapra = 15 000 Ft bérlet, 0 Ft letét

Kaució (letéti díj):

6 hónap előre fizetése esetén NINCS kaució.

Rövidebb idő esetén 4000 - 6000 Ft.

Bébiőrt meg 2-3000ft-ért tudsz használtan venni, újonnan 7000 körül kezdődik.

2013. márc. 22. 17:04
 14/17 anonim ***** válasza:

A két dolog nem helyettesíti egymást.

A légzésfigyelő egyértelmű, hogy mire való. A bébiőr akkor kell, ha nem hallanád meg, hogy sír a baba, tehát mondjuk messze van a hálószobátok az ő szobájától, vagy mondjuk kimész a kertbe, amikor alszik.

Nekünk van mindkettő. 5 hónapos koráig velünk aludt (ilyenkor is lehet használni légzésfigyelőt, mi pont ezért vettünk mobil, pelenkára csatolhatót, nagyon bevált), és addig értelemszerűen nem kellett bébiőr. Utána, amikor a saját szobájába került, vettünk bébiőrt, mert messze van a szobája a hálónktól.

Szerintem sem elég 2-3 hónapig használni. A bölcsőhalál leggyakrabban a 2-4 hónap körüli babáknál fordul elő, az orvosok amúgy 1 éves korig ajánlják a légzésfigyelő használatát.

2013. márc. 22. 21:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia. Én is a bérlésen gondolkodom. Belinkelek neked egy oldalt, ha nem gond. Én ezt az oldalt nézegettem, persze majd még azért szétnézek. 30 hkm :)

[link]

2013. márc. 22. 21:57
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2013. márc. 22. 22:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Kettő az egyben.

Van már használtan is, ha meg újhoz ragaszkodsz egészségkártyára is lehet venni.

2013. márc. 23. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!