Légzésfigyelő kérdés? Milyet?
Sokan az AC-t ajánlják, de biztos, hogy csak az a jó?
Emellett egy vagy két lapos?
A 22 ezres AC egy lapos, ami elv. az egész babaágyat lefedi. A két lapos meg 32-35 ezer forint.
Használtan érdemes amúgy venni?
Mi kislányom születése előtt megvettük újonnan a 2 lapos AC-t. Ha akkor nem vettünk volna, vagy nem olyat, az biztos, hogy most használtan vennék. Nagyon sok hirdetést látok.
Vagy ha anyagilag belefér, vesztek újat, és Te is megpróbálod eladni, mikor már nem kell.
Nem tudom, hogy ezen kívül még melyik jó, de ez bevált. Van hozzá hordozható bébiőr, annak is nagy hasznát vettük.
Első lányomnál kaptunk kölcsönbe AC-t. Jól működött, kétszer szólalt meg, de indokoltan szerencsére.
Nem volt problémánk vele. Szeretnék most megint légzésfigyelőt. Ezerszer nyugodtabban aludtam az első 6 hónapban, mint az első 2 hónapban, amikor nem volt még (nem kaptunk).
Használtba is gondolkozom és újban is. Igazából pénzügyileg mindegy. Csak azért több ezer forintot kiadni úgy, hogy nem is láttam a készüléket (pl. teszveszen veszem) .. hát nem rajongok érte.
Igaz, az időmbe beleférne, hogy elmenjek megnézni, de akkor már abban az időben újat veszek..
Ha pénzben mindegy, akkor vegyél inkább újat!
Azt még tuti nem használta senki, nincs rejtett hibája, garancia is van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!