Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hasznos dolog a légzésfigyelő?...

Hasznos dolog a légzésfigyelő? Mennyiért lehet bérelni? Hogyan működik?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.
2012. nov. 30. 01:32
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Mi csak kipróbáltuk anno de nem jött be (kb ha rászállt egy légy már jelzett) Egyébként pár ezer forintért lehet bérelni védőnő által meg pláne(ők tudnak ilyen helyeket). Van akinek bejön nem tudom nekünk nem annyira
2012. nov. 30. 01:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Számomra nagyon fontos, nélkülözhetetlennek tartom, hiszen életet menthet. De ezt mindenki maga dönti el. Én csak úgy tudok nyugodtan aludni, hogy tudom, hogy a légzésfigyelő "vigyáz" a babára.

Nekünk pelenkára csíptethető van, nagyon praktikusnak tartom, mert nem csak a kiságyban használható, és a mi babánk az első néhány hónapban aludt mindenhol: hordozóban, hintában, a mi ágyunkban, bölcsőben, kanapén stb. Úgy működik, hogy érzékeli a baba hasának mozgását, ahogy emelkedik légzés közben. Ha kimarad egy lélegzet-vétel, akkor finoman megrezegteti a pocakját, ha ezek után sem kezd el lélegezni, akkor riaszt. Szerencsére ez utóbbira még sosem volt példa, csak amikor egyszer sikerült lepiszkálnia magáról.

2012. nov. 30. 04:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Én azért mondanék néhány kellemetlen tapasztalatot a pelenkára csiptetôsrôl, bár ennek ellenére azt használtuk a hordozhatósága miatt. Fontos hogy hogy rakod a pelenkára, mert simán félre csúszhat és pittyeg, de a legnagyobb hátránya, hogy a sok csipesz nyitogatástól a csipesz siman eltörhet....mi így jártunk :-((( Szerencsére azóta 3 éves a lányom és makkegészséges.
2012. nov. 30. 05:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fontos volt, nyugodtan tudtam aludni!

Én féltem a bölcsőhaláltól, hogy este elalszik a baba, és nem kel fel soha.

Erre van a légzésfigyelő, ha a baba nem vesz levegőt, sípol a légzésfigyelő, amire felkelsz, és tudsz segíteni rajta!

Kiságy matraca alá kell betenni 2 táblát, az érzékeli a baba pici mozgását, vagyis hogy levegőt vesz!

Nekem biztonságérzetet nyújtott!

Ha havi 2000 a bérlet, 1 évig használod, az 24.000, amenyiért már újat kapsz!

Használtan vatera, teszvesz, 10.000 körül már kapsz, és te is el tudod majd adni miután nem kell már!!!

2012. nov. 30. 07:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szamunkra ez volt a legfontosabb dolog a vasarlaskor!!! Eletet menthet!

Ha van mar egy ilyen lehetoseg, mert a technika fejlodik, akkor miert ne eljunk vele?!

Ez legyen az a penz, amit kidobunk az ablakon, es sosem kelljen riasztania!

Olyan buta dolgokra is ekkolt az ember sok penzt, ne pont a biztonsagon sporoljon.

2-3 het mulva fogok szulni, szoval meg nem probaltuk ki, de a csaladban ilyen angelcare van mindenkinek, ahol van pici baba es nagyon szeretik. Fel eves ferjem tesojanak kisfia es nala besipolt parszor, pedig 4 kiloval szuletett!

Atrohantak, es tenyeg nem vett levegot a baba, de inger hatasara felebredt es ujbol lelegzett.

Szoval szerintem nagyon fontos dolog!

De mindenkinek a sajat dolga, hogy vesz vagy sem:) mi igy leszunk nyugodtak!

A berlesrol nem tudok nyilatkozni, de valoban, a vateran teljesen jo angelcare-eket lattam 10-12 ezer forintert. Es az a tied akkor.

:)

37 hetes kismami

2012. nov. 30. 07:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is van! Engem megnyugtatott! Ráadásul a miénk bébiőr is egyben, tehát a szülői egységgel bárhol meghallottam a házban,hogy ébren van.

Használtam már szerintem tizenegykétezerért lehet kapni!

2012. nov. 30. 08:30
 7/7 anonim ***** válasza:

első, hogy jelzett be egy légytől? Ennek pont az a lényege, hogy akkor jelez, ha nincs mozgás.

Nekünk van, 14 hónapos lesz a lányom és még mindig használjuk.

2012. nov. 30. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!