Hasznos dolog a légzésfigyelő? Mennyiért lehet bérelni? Hogyan működik?
Számomra nagyon fontos, nélkülözhetetlennek tartom, hiszen életet menthet. De ezt mindenki maga dönti el. Én csak úgy tudok nyugodtan aludni, hogy tudom, hogy a légzésfigyelő "vigyáz" a babára.
Nekünk pelenkára csíptethető van, nagyon praktikusnak tartom, mert nem csak a kiságyban használható, és a mi babánk az első néhány hónapban aludt mindenhol: hordozóban, hintában, a mi ágyunkban, bölcsőben, kanapén stb. Úgy működik, hogy érzékeli a baba hasának mozgását, ahogy emelkedik légzés közben. Ha kimarad egy lélegzet-vétel, akkor finoman megrezegteti a pocakját, ha ezek után sem kezd el lélegezni, akkor riaszt. Szerencsére ez utóbbira még sosem volt példa, csak amikor egyszer sikerült lepiszkálnia magáról.
Nekem fontos volt, nyugodtan tudtam aludni!
Én féltem a bölcsőhaláltól, hogy este elalszik a baba, és nem kel fel soha.
Erre van a légzésfigyelő, ha a baba nem vesz levegőt, sípol a légzésfigyelő, amire felkelsz, és tudsz segíteni rajta!
Kiságy matraca alá kell betenni 2 táblát, az érzékeli a baba pici mozgását, vagyis hogy levegőt vesz!
Nekem biztonságérzetet nyújtott!
Ha havi 2000 a bérlet, 1 évig használod, az 24.000, amenyiért már újat kapsz!
Használtan vatera, teszvesz, 10.000 körül már kapsz, és te is el tudod majd adni miután nem kell már!!!
Szamunkra ez volt a legfontosabb dolog a vasarlaskor!!! Eletet menthet!
Ha van mar egy ilyen lehetoseg, mert a technika fejlodik, akkor miert ne eljunk vele?!
Ez legyen az a penz, amit kidobunk az ablakon, es sosem kelljen riasztania!
Olyan buta dolgokra is ekkolt az ember sok penzt, ne pont a biztonsagon sporoljon.
2-3 het mulva fogok szulni, szoval meg nem probaltuk ki, de a csaladban ilyen angelcare van mindenkinek, ahol van pici baba es nagyon szeretik. Fel eves ferjem tesojanak kisfia es nala besipolt parszor, pedig 4 kiloval szuletett!
Atrohantak, es tenyeg nem vett levegot a baba, de inger hatasara felebredt es ujbol lelegzett.
Szoval szerintem nagyon fontos dolog!
De mindenkinek a sajat dolga, hogy vesz vagy sem:) mi igy leszunk nyugodtak!
A berlesrol nem tudok nyilatkozni, de valoban, a vateran teljesen jo angelcare-eket lattam 10-12 ezer forintert. Es az a tied akkor.
:)
37 hetes kismami
Nekünk is van! Engem megnyugtatott! Ráadásul a miénk bébiőr is egyben, tehát a szülői egységgel bárhol meghallottam a házban,hogy ébren van.
Használtam már szerintem tizenegykétezerért lehet kapni!
első, hogy jelzett be egy légytől? Ennek pont az a lényege, hogy akkor jelez, ha nincs mozgás.
Nekünk van, 14 hónapos lesz a lányom és még mindig használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!