Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bébiőr vagy légzésfigyelő?...

Bébiőr vagy légzésfigyelő? Szerintetek melyiket béreljek?

Figyelt kérdés
2013. márc. 22. 15:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
46%
légzésfigyelő. de gondolj bele a funkciójába, és rájössz.
2013. márc. 22. 15:12
 2/17 anonim ***** válasza:
0%

Most ez vicc vagy megint egy provokatív kamu kérdés.

Szerinted melyik fontosabb ha baj van egy mikrofon vagy egy defibrillátor?

2013. márc. 22. 15:14
 3/17 A kérdező kommentje:
Miért lenne vicc?
2013. márc. 22. 15:15
 4/17 anonim ***** válasza:
73%
Van olyan, ami 2 az 1-ben!Nekünk olyan van!
2013. márc. 22. 15:16
 5/17 A kérdező kommentje:
És azt mennyiért lehet bérelni?
2013. márc. 22. 15:19
 6/17 anonim ***** válasza:
11%
Hát nekünk volt figyelő, alig vártam, hogy visszaadjuk,sokat tévesen besípolt, majdnem infarktust kaptam állandóan,olyan szívdobogás jött rám, a gyerekkel meg nem volt semmi. Mégis azt mondom, hogy olyan két hónapos koráig bérelj figyelőt, de ami tényleg jó, max utána meg bébiőrt.
2013. márc. 22. 15:22
 7/17 anonim ***** válasza:
72%

Attól függ:

Ha a baba veletek alszik egy ágyban, akkor semmi értelme a légzésfigyelőnek, mert nem tudod használni. Egyébként ha jól van beállítva, nagyon hasznos! Nekünk pl egyszer sem riasztott tévesen! Viszont meggondolnám, hogy inkább használtan vegyek, mert 10.000ft-ért meg tudod venni és később el is adhatod. A bérlés többre jön ki ha sokáig használod.

A bébiőrnek meg akkor van értelme, ha nagy a ház. A miénk 2 szintes, viszont papírból vannak a falak. Simán meghallom, ha a lányom felébred, nem kell hozzá bébiőr.

2013. márc. 22. 15:31
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Légzésfigyelő angelcare én nagyon szeretem mai napig használom pedig 1 éves lesz a kisfiam. De szerintem jobban megéri ha veszel brendonban van és nem drága.
2013. márc. 22. 15:38
 9/17 A kérdező kommentje:
Egy összegben nem tudnám kifizetni.
2013. márc. 22. 15:39
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

A légzés Figyelő azt figyeli a baba vesz-e levegőt, ez segít megelőzni a bölcsőhalált!

A bébiőr a hangot továbbítja, ha külön szobában van a pici, meghálalod ha sír. ( szerintem ezt mindenki meghallja)

Ez akkor jó, ha a baba emeleten alszik, vagy alszik a gyerek, te kimész a kertbe teregetni...

Panelban, 50-80 nm2 társasházban felesleges!

A lègzésfigyelő a fontosabb!!!

Havi 2-3 000 a bérlés, 6-12 hónapig használod!

Használtan 5- 15.000!

Vedd meg akkor, ha megkaptad az anyasági segélyt!

Nagyon sokat bikát rajta ha bérled, valamint ha megveszed, azt el is tudod majd adni!

2013. márc. 22. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!