Akinek a pocakban nagyon mozgékony és eleven volt a babája, az "kint" is ilyen maradt?
33 hetes kismama vagyok, nagyon korán éreztem már, hogy megmozdult a baba, és azóta is állandóan ficánkol, hol a lábát, hol a fenekét dugja ki, rendszeresen bokszol, nem bír egy helyben megmaradni sokáig... :) Nem is tudom számolni a magzatmozgásokat, mert van, hogy 30-40 percig megállás nélkül nyüzsög, ami néha fáraszt, de a párom jókat röhög ezen, és a baba látványos mozdulatain.
Vajon kint is ilyen lesz? Mivel lehet majd lekötni egy ilyen eleven gyereket?

A mi fiúnk igen, kint is ilyen.:)
A férjem mikor még pocakban volt a fiúnk, már kis ramazurinak nevezte el, mert folyton mocorgott. És ez kint sincs másképpen. Nagy a mozgásigénye.

Gratulálok nektek a babáitokhoz! :)
A miénk is kisfiú lesz, az elevensége pedig csak azért furcsa, mert én is és a párom is inkább olyan csendes, megfontolt, tűnődő, punnyadós típusúak vagyunk, szóval nem tudom, hogy ezt honnan örökölte a bébi...
És persze, inkább legyen találékony a baba, mint nyámnyila, ebben teljesen igazad van. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!