Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabás Anyukák! Tényleg...

Kisbabás Anyukák! Tényleg igaz, hogy amilyen mozgékony volt a babó a pocakban, olyan aktív lesz születése után is?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy ez megint csak ostoba megfigyelés, de egyre többször hallom, hogy akinek sokat mozgott a baba bent, kint is izgő-mozgó, akinek meg nyugisabb volt, kint is az, s többet alszik. Főleg kisfiús anyukáktól hallottam ezt.

Nem lehurrogást kérek, hanem tapasztalatokat! Tényleg kíváncsi vagyok.

29 hetes kismami

2009. júl. 13. 15:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk a kislány örökmozgó volt a pocakban (sokszor még UH-zni is nehezen sikerült), most pedig egy nagyon nyugodt baba. Ő tipikusan a "leteszem és ottmarad" baba :-)

Most 9 hónapos

Sok sikert a babához!

2009. júl. 13. 15:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem bent és kint is nagyon aktívnak bizonyult. A hugom mondogatta, hogy az övé kevesebbet mocorgot. Volt, hogy neki egy nap mozgott annyit, mint nekem 5 perc alatt. Most 2 hóaposak múltunk, és még mindig így van. Az én lányom aktívabb a hugoméhoz képest. Neki is lánya van
2009. júl. 13. 15:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én babám nyugodt volt a pocakban és most is nagyon az.
2009. júl. 13. 15:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Anyu szerint nagyon durva volt, ahogy a fiam a hasamban mozgott, sokszor kivülről láthatóan hullámzott, ütemesen rugkapált, jó félórákat egyhuzamban. Amugy nem sirós baba, átlagosan alszik napközben, éjjel mondig nyugodt volt, de ha fentvan, ...szerintem zsizsik bujt a valagába:)))) 8 hós
2009. júl. 13. 15:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én 14 hósfiam ezt megcáfolja. Nagyon nyugodt volt a pocimban, olyannyira, hogy a 41. héten érkezett császármetszéssel, most meg olyan mint a szemfényvesztés. Eleven amióta megszületett.

2009. júl. 13. 15:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a fiam végigaludta a kilenc hónapot. Az összes uh-n durmolt. Aztán megszületett, és azóta nem állt meg. Rettenesen aktív, nagyon rossz alvó - kialudta magát a 9 hó alatt. 7,5 hósan felült, elkezdett mászni és felállni, mindezt egy hét alatt. Most 10 hónapos, megy, és egy perc nyugta sincs mellette az embernek, minimum lepkeháló kell hozzá. Szerintem abszolút gyereke válogatja.
2009. júl. 13. 16:03
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi az aranyos válaszokat, jókat derültem a tapasztalataitokon!:-)

Majd akkor kiderül, milyen lesz az én kisfiam, aki odabent még olyan aktív, hogy csak na. Néha komolyan rácsodálkozom, hogy hogy bírja energiával ezt a folyamtos mocorgást...S micsoda erővel teszi ezt...

Boldog babázást Nektek!

2009. júl. 13. 16:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Kislányom 42 hétig élvezte a jó világot odabent, úgy kellett bemenni érte, mert semmilyen módszerrel nem indult el. Azonban nagyon aktív volt bent végig, sokszor éjjel fel kellett kelnem sétálni, mert már fájt ahogy ramazúrizott. Szóval bent zizis volt, aztán olyan 6 hónapos koráig álombaba volt, és akkor kinyílt neki a világ. Azóta sem rossz, csak nincs megállás. Tartós elem van benne. Hihetetlenül pörög mikor fent van.
2009. júl. 13. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!