Tapasztalt Anyukák! Mennyire igaz az, hogy ha a baba a pocakban mozgékony és aktív, akkor kint is az lesz?
Szia!
Egyáltalán nem:) Ha mégis így van, az véletlen lehet. A családunkban, ismerettségi körben várandós koromban végzett kis kutatás alapján nincs összefüggésben.
Az én kislányom nagyon nyugis baba volt a pocakomban, sokszor már aggódtam, miért nem mozog annyit, mint "kellene". Viszont idekint..:) születése óta alig térek magamhoz olyan virgonc, mozgékony kiscsaj, hogy sok kissrác is megirigyelhetné:)..Unokanővérem kislánya mozgékony volt a pocakjában és kint is, rokon kisfiú mozgékony volt a pocakomban, idekint absz. nem és sorolhatnám.. Tehát szerintem nincs összefüggés, sajnos nem lehet előre megjósolni!
Szia
:) csak hogy ne legyen egyszerű dolgod: az én lányom nagyon-nagyon nyugis volt, alig pocakfocizott, úgy kellett keltegetni az összes vizsgálathoz is, hogy el tudják mérni.
ÉS most örökmozgó 5 hónapos, egész nap forog hasról hátra és vissza, tekereg, nyúlkál, csapkod, gagyarászik, matat, rágcsál, kukackodik (kúszni még nem tud)...
Csak akkor van egy helyben, ha alszik (napközben 3 x 30 percet, éjjel 2x4 órát)
Hajjaj! Akkor marad a talány :) Nagyon aktív a kiscsajszim, meglepi, hogy milyen lesz idekint...
Köszönöm a válaszokat!
Akkor egy kis ellenvélemény:
Nekem a lányom keveset mocorgott a pociban, és idekint is nyugis picibaba volt. Kicsit későn csinált mindent, mászás, ülés, járás.
A kisfiam majd szétrúgta a hasamat végig a terhességem során, már alig vártam, hogy kibújjon. Azóta is állandóan mozog, mindent korán csinált, fél évesen már ült, mászott és felállt. 10 hónaposan indult el egyedül, azóta meg nem áll egész nap!
Nem tudom, ki mennyire hisz a horoszkópokban, de nekem az is illik mindkettőre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!