Ezt nem lehet így meghatározni. Ha valakiben nincs gyerek utáni vágy akkor nincs az az érv ami megváltoztatja. Ugyanez igaz fordítva. Ha az ember vágyik gyerekre semmi nem veszi el a kedvét.
2013. márc. 21. 21:45
5/14 anonim válasza:
30 évesen nagyon vágytam gyerekre, es úgy terveztem, hogy magamnak szülöm, megkerestem a volt ferjem az ügyben , megszületett aztan egy gyönyöru lanyom, olyan mint a játékbolti csecsemö babák, pisze orr, nagy szem, csak sajnos közös gyámságba beleegyeztem, igy buktam a tervet, hogy csak az enyém legyen:-(, pedig olyan boldog baba volt amig nem maszott bele az ovóda meg az apa a kepbe;(((
2013. márc. 21. 21:54
6/14 anonim válasza:
5-ös, remélem amit írtál, csak egy buta vicc
2013. márc. 21. 21:56
7/14 anonim válasza:
Belső késztetés. Ennyi volt.
2013. márc. 21. 21:58
8/14 anonim válasza:
Nem buta vicc, tenyleg igy jutottam gyerekhez! Es ez igy törtent, mi a buta ebben?
2013. márc. 21. 22:00
9/14 anonim válasza:
Nálam néhány hónapja jelentkezett az az érzés, hogy lassan itt az ideje apává válni, hiszen hamarosan betöltöm a 30. életévemet. A feleségem már régebb óta játszik a gondolattal, de én eddig úgy éreztem, hogy nem állok készen rá. Most viszont már az apaság a legnagyobb vágyam. Remélem hamarosan mi is szülők leszünk.
Miért szeretnénk gyereket? Nem tudom leírni azt, amit érzek. De jó érzéssel tölt el, hogy remélhetőleg hamarosan lesz(nek) még valaki(k) az életemben, aki(k)ről gondoskodhatok, aki(ke)t szerethetek, taníthatok, aki(k)ért szintén érdemes lesz minden nap felkelni és beszállni a mókuskerékbe. Továbbá így leszünk egy kerek család.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!