Ti miért vállaltatok gyereket? Mi a pro és a kontra benne?
Biológiai ösztönből. :)
És, mert valamilyen fura okból 16 éves korom óta vágytam rá. Persze, vártam vele jó pár évet, hogy meglegyen az a bizonyos háttér.
Egyetlen, ami ellene szólt volna, hogy csupa szörnyűséget hallani, mocskos a világ, sok a káros anyag a levegőben, vízben, földben...
Hát a családi pótléké meg a szocpolitikájé :-D
Mert imádnivalóak a csöppségek, mert jó érzés amikor rádmosolyog, mert talán ha megöregszünk úgy fog rólunk gondoskodni mint amikor mi őróla gondoskodtunk.
Mert teherbe estem rendes védekezés mellett,azért vállaltuk,ha választhattam volna még 4-5 évig biztosan nem akarok gyereket,fiunk most lesz 2 éves tesót sem szeretnék még 2-3-4 évig az biztos.
Pro: szeretni való,lehet valakiről gondoskodni,aranyos,kedves,jó fej,lehet neki vásárolni,lehet öltöztetni,lehet vele játszani,egy idő után már hiányzik az ember kapcsolatából valami más is,mint a megszokott munka,buli,barátok,utazás
kontra:kikészíti az embert sokszor,türelmet igényel,nincs akkora szabadság,nevelni kell,van dackorszak,kevesebbet lehet aludni,nagyon szervezés kel,nincs olyan sűrűn buli és egyéb szórakozás,felelősséggel tartozol érte,sokba kerül
nagyjából ennyi tudok hozzá írni 23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!