50 éves a volt férjem, a nője 49 éves, nem védekeznek, szeretnének még közös gyereket (a mi közös legkisebbünk 8 hónapos), szerintetek ezek normálisak? Ja, és a nőnek van egy 18 éves fia!
Még szép, hogy fáj neki. Emberből van, nem kábelekből rakták össze.
Pár hónapja szült, duzzad a hormonoktól, ömlik a tej a melléből és egymaga maradt három gyerekkel.
Mi a fenét kell ezen magyarázni????
Kérdező. Tudod azért baj, hogy kedves és megértő vagy vele, mert ezzel saját magadat értékeled alul (az ő szemében is). Aki ilyen mentalitással képes váltani, mint ő, az a másik embert (jelesül téged és a gyerekeiteket) semmibe veszi és fogja is venni mindig. Lehet, hogy elképzelhetetlen számodra, de hidd el, ha hirtelen erős, kemény "szemétkedő" stílusba váltanál, mindjárt jobban megbecsülne.
Anyaotthonban dolgozom korrepetáló tanárként. Látok 4-5-7 gyerekkel beköltözni anyákat. Mindegyikük kedves, aranyos volt, mindegyiküket a kukába dobták a férjük a gyerekeikkel együtt, amikor találtak egy jobban dugható másik nőt...
Na látod, pont itt rontottad el, hogy az hiszi, hogy mindent megtehet a férjed.
Az én férjem tudod mikor lakna itthon, ha megcsalna, és más nőtől akarna gyereket.
Brrr. kizárt ha kidobtad volna akkor lehet már régen nem lenne a csaja, mert akkor rájönne, hogy mit veszít.
ez így elég kényelmes neki.
Te meg nagyon buta, naív vagy, nem így fogod visszakapni.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Nem nem rontottam el sehol. Már ezeken túl vagyok. Volt már itt bekeményítés, hiszti, könyörgés, beszélgetés, jobb belátásra bírás, időkérés, stb., minden amit el tudtok képzelni. De semmi hatása. A gyerekeit szereti, nevelni akarja, de kell neki ez a nő is. Én meg a két "szék" között.
De igen, én tényleg a véleményetekre vagyok kíváncsi. Nem azt kérdeztem, hogy ítéljétek már meg nekem, hogy ez nekem mennyire fáj, hanem azt, hogy egy ilyen 50/49 éves pár gyerekvállalási esélye mennyi és mit szóltok hozzá. Velem nem kell foglalkozni, megteszem az én magam. Köszi.
Hát,ilyen idős korban már kevés az esélye, hogy a nő tehes marad, vagy a pasi nemzőképes,és összejön a gyerek.
ha összejönne,se biztos,hogy egészséges lenne.
Én se tartom normális dolognak ebben a korban már a gyerekvállalást.
Mindennek megvan a saját ideje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!