Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 50 éves a volt férjem, a nője...

50 éves a volt férjem, a nője 49 éves, nem védekeznek, szeretnének még közös gyereket (a mi közös legkisebbünk 8 hónapos), szerintetek ezek normálisak? Ja, és a nőnek van egy 18 éves fia!

Figyelt kérdés

2013. márc. 18. 23:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
22%
ő bizonygatja, hogy nem fáj. na de ha annyira nem érdekli, akkor miért is van kiakadva ezen?
2013. márc. 20. 00:03
 22/30 anonim ***** válasza:
48%

Még szép, hogy fáj neki. Emberből van, nem kábelekből rakták össze.

Pár hónapja szült, duzzad a hormonoktól, ömlik a tej a melléből és egymaga maradt három gyerekkel.

Mi a fenét kell ezen magyarázni????

Kérdező. Tudod azért baj, hogy kedves és megértő vagy vele, mert ezzel saját magadat értékeled alul (az ő szemében is). Aki ilyen mentalitással képes váltani, mint ő, az a másik embert (jelesül téged és a gyerekeiteket) semmibe veszi és fogja is venni mindig. Lehet, hogy elképzelhetetlen számodra, de hidd el, ha hirtelen erős, kemény "szemétkedő" stílusba váltanál, mindjárt jobban megbecsülne.

Anyaotthonban dolgozom korrepetáló tanárként. Látok 4-5-7 gyerekkel beköltözni anyákat. Mindegyikük kedves, aranyos volt, mindegyiküket a kukába dobták a férjük a gyerekeikkel együtt, amikor találtak egy jobban dugható másik nőt...

2013. márc. 20. 05:27
 23/30 anonim ***** válasza:
60%

Na látod, pont itt rontottad el, hogy az hiszi, hogy mindent megtehet a férjed.

Az én férjem tudod mikor lakna itthon, ha megcsalna, és más nőtől akarna gyereket.

Brrr. kizárt ha kidobtad volna akkor lehet már régen nem lenne a csaja, mert akkor rájönne, hogy mit veszít.

ez így elég kényelmes neki.

Te meg nagyon buta, naív vagy, nem így fogod visszakapni.

2013. márc. 20. 06:55
 24/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Nem nem rontottam el sehol. Már ezeken túl vagyok. Volt már itt bekeményítés, hiszti, könyörgés, beszélgetés, jobb belátásra bírás, időkérés, stb., minden amit el tudtok képzelni. De semmi hatása. A gyerekeit szereti, nevelni akarja, de kell neki ez a nő is. Én meg a két "szék" között.

De igen, én tényleg a véleményetekre vagyok kíváncsi. Nem azt kérdeztem, hogy ítéljétek már meg nekem, hogy ez nekem mennyire fáj, hanem azt, hogy egy ilyen 50/49 éves pár gyerekvállalási esélye mennyi és mit szóltok hozzá. Velem nem kell foglalkozni, megteszem az én magam. Köszi.

2013. márc. 20. 12:30
 25/30 anonim ***** válasza:
60%
Ezért védtelek meg az este, hogy ez nem "kinek fáj jobban" verseny:-)
2013. márc. 20. 14:47
 26/30 A kérdező kommentje:
igen, köszönöm is, olvastam
2013. márc. 21. 08:35
 27/30 anonim ***** válasza:
33%

Hát,ilyen idős korban már kevés az esélye, hogy a nő tehes marad, vagy a pasi nemzőképes,és összejön a gyerek.

ha összejönne,se biztos,hogy egészséges lenne.

Én se tartom normális dolognak ebben a korban már a gyerekvállalást.

Mindennek megvan a saját ideje...

2013. márc. 21. 09:26
 28/30 anonim ***** válasza:
60%
Az utódlétrehozásra alapított eléggé korlátolt felelősségű társaság (kft:) évezredek óta nem fedi le az emberek magánéletét. De az emberi hülyeség magasiskolája, hogy a jóleső szexet minden áron új gyerekkel akarják igazolni, annak ellenére, hogy azt már egy korábbi kftben megtették. Üdv
2013. márc. 24. 05:47
 29/30 A kérdező kommentje:
Nos, a gyerekvállalási project sikerülni látszik, a nő terhes. Az más kérdés, hogy ki tudja-e majd hordani, mert tavaly már 48 évesen volt egy vetélése. Egyre jobban kezd az az érzésem lenni, hogy ez csak azért történik köztük, mert a nőnek gyerek kell még (nagyon jól el van eresztve anyagilag), és a férjem miután teljesítette a kötelességét újra vissza kullog majd egy idő után. Csak már nem hozzám, mert nekem azóta van új kapcsolatom.
2013. ápr. 3. 13:47
 30/30 anonim ***** válasza:
mi történt azóta? megszületett a gyerek, egészséges lett?
2016. dec. 28. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!