Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 50 éves a volt férjem, a nője...

50 éves a volt férjem, a nője 49 éves, nem védekeznek, szeretnének még közös gyereket (a mi közös legkisebbünk 8 hónapos), szerintetek ezek normálisak? Ja, és a nőnek van egy 18 éves fia!

Figyelt kérdés

2013. márc. 18. 23:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
39%
Tényleg nincs hozzá közöd, de őszintén szólva gáz. Amikor én 30 leszek, a szüleim 55-60 évesek. Amikor az a gyerek lesz 30, a szüleit tologathatja egyik korházból ki, másikba be. Lehet hogy most fiatalosak meg egészségesek, de a gyerekkel jól kics.sznek.
2013. márc. 19. 06:45
 12/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem azért kérdeztem, mert bármi közöm lenne az ő távlati terveikhez. NINCS IS. Amúgy a gyerek még csak terv számukra.

Csak mások véleményére voltam kíváncsi, mert az enyém is az, ami a legtöbbeteké, hogy felelőtlenség ilyen idősen már - főleg a nőnek - gyereket vállalnia.

Igen, már amikor a 3. gyereket bevállaltuk is idős volt (én amúgy 40 vagyok), bár jól tartja magát nagyon, 6-7 évet simán letagadhatna a férjem, a nő... hát ő szerintem nem, ő annyinak néz ki, amennyi.

Ismétlem, véleményekre voltam kíváncsi, mert nekem ebbe tényleg nincs beleszólásom és nem is akarok, csak szánom, sajnálom őket, rettenetesen, meg főleg a születendő - ha sikerül - gyereket, mert jól kicsesznek szerencsétlennel.

2013. márc. 19. 07:27
 13/30 zabmester ***** válasza:
59%

Általánosságban az a véleményem, hogy ez már jócskán túl van az ideális koron a gyerekvállalás szempontjából.

Másrészt viszont megtiltani nem lehet nekik, ameddig termékenyek, addig annyi gyereket vállalnak, amennyit akarnak, mert nincs beleszólási joga senkinek.

Ettől függetlenül nekem ez állati fura... Ilyen idős korban sokan már inkább nagyszülőkké válnak, ha teszem azt, valaki 25 évesen szüli az első gyerekét, majd a gyerekének szintén ennyi idősen születik gyereke, máris nagyszülő. Teszem hozzá, a nőt még simán nagyszülővé teheti a 18 éves fia, az mondjuk már elég érdekes lesz, amikor az unokája meg a legkisebb gyereke közel egyidős lesz :)

2013. márc. 19. 08:33
 14/30 anonim ***** válasza:
94%
Azt hiszem neked inkább az fáj, hogy a pasid lelépett egy másik nővel, téged meg a elhagyott a 3 gyerekeddel.
2013. márc. 19. 08:36
 15/30 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is az a véleményem, hogy téged nagyon zavar az ő kapcsolatuk, és megöl a buta, hogy babát is terveznek, gondolj bele 9 év választ el csak a másik hölgytől az nem olyan sok ám, ezt vedd alapul, és neked is 8 hónapos a legkisebb babád, akkor az nem volt felelőtlenség, de 9 évvel idősebb hölgynél már az?! Az, hogy van egy 18 éves fia, és akkor mi van?! Legalább csak a picivel lesz ,,gondja"

Had legyen nekik, ha ők így látják jónak hát tegyék a dolgukat!

2013. márc. 19. 09:58
 16/30 A kérdező kommentje:
Tévedés, a kapcsolatuk nem fáj, mert már beletörődtem, ha nem ez a nő, akkor egy másik lenne a férjemnek és viszont, ha a férjem nem lenne ennek a nőnek, akkor neki is lenne más pasija. Egy elég fura kapcsolatról van szó! A férjem nem hagyott el teljesen, valójában még el sem költözött, csak most ott él vele, ennyi. Azért a válóper be van adva. Úgy élnek most, hogy nem tudják mi lesz, szerelmesek egymásba, de a férjem nem tudja a családját (gyerekeket!) elengedni, ezért nem költözik. A nő meg nem akarja a függetlenségét feladni. De azért mégis valahol tervezik a közös jövőt, mert a gyereket az bevállalnák, ha jönne. Egyébként ezt mind a férjemtől tudom, mert most úgy kezel, mint egy barátot és elmond néha ezt, azt.
2013. márc. 19. 13:24
 17/30 anonim ***** válasza:
52%

Egy nyomorult gané ember a férjed. Otthagy három gyerekkel, az egyik még pelenkás és már egy másik nővel akar családot alapítani???

És erre mi a mentsége? A szerelem? Egy 50 éves embernek?

Rohadt szemét világ ez, hogy ennyire eldeformálja az embereket. Te meg még bratyizol vele, ahelyett, hogy a kukába szórnád az "otthon" hagyott cuccait és max. ügyvéden keresztül lennél hajlandó vele kommunikálni...

2013. márc. 19. 13:39
 18/30 A kérdező kommentje:

Utolsónak üzenném: igen ezt is megtehetném, de ennek mi értelme lenne? Büszkeségből? Ugyan! A jövőre nézve és a gyerekekre tekintettel nem tehetem ezt meg.

Lehet, hogy egy szemét - téged idézve "gané" - ember, de a gyerekek apja. Igen elferdült világ ez, ő 50 éves, kapkod. Így döntött, elhagyott, el kell fogadjam. Az, hogy új családot szeretne, szerintem is hülyeség.

2013. márc. 19. 23:08
 19/30 anonim ***** válasza:
18%
nem fáj neked a kapcsolatuk, de azért csak ezzel vagy elfoglalva...dehogynem fáj, csak nem akarod bevallani.
2013. márc. 19. 23:12
 20/30 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó, miért Neked nem fájna?

És ez itt nem fájási vetélkedő. A kérdező azt kérdezte, mi a véleményetek a pasi új családalapítási terveiről. Vagy ezt kommentáljátok, vagy pls. keressetek más topicot, és tartsátok meg magatoknak a kérdezőt csasztető megjegyzéseket...

És ha fáj neki akkor mi van??

Az változtat valamit azon, amit a férje terveiről gondoltok?

2013. márc. 19. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!