Jobboldaliak és jobbikosok, mit tennétek ha a fiatok meleg lenne?
21 éves lenne, 3 éve egyetemista, s egyetemen megismerkedett volna egy sráccal akivel már 1 éve együtt élnek.
S jövőre kimennének meleg felvonulásra?
16:29
Nem létező dolgoktól tartasz.
Honnan veszed, hogy rejtett gének vannak, amit Elton John módosít?
Jaj hagyjátok már ezt a dumát, hogy a a természet rendje ellen tesznek a melegek. Gondoljatok már bele, hogy manapság mennyi hétköznapi dolog van a természet rendje ellen.
Pl. egy meddő pár, akinek lombikprogram segítségével lehet gyereke szintén a természet ellen tesz, mégsem jut senkinek eszébe, hogy emiatt le kéne csukni őket.
Én nagyon félek, hogy a Jobbik fog a kormányra jutni, onnantól kezdve pedig ellehetetlenítik azt, aki kicsit is különbözik a nagy átlagtól, legyen az meleg, roma, zsidó, fogyatékkal élő stb.
Valószínűleg mi a családommal elmenekülünk ebből az országból, ha a Jobbik hatalomra jut.
ez ott kezdődik, hogy a jobbik nem hatalomra, hanem kormányra akar jutni. és innen bukott az elméleted
(de ilyen felfogással lehet jobb is, ha eltűntök)
aki lepontoz, attól várom a kifejtett, alátámasztott véleményt!
33as voltam
Én nem tudom törölni a válaszod, csak a moderátorok.
Nem én jelentettem a válaszod, már csak azért sem, mert szerintem jobb lett volna, ha ott marad, elrettentő példaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!