Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jobboldaliak és jobbikosok,...

Jobboldaliak és jobbikosok, mit tennétek ha a fiatok meleg lenne?

Figyelt kérdés

21 éves lenne, 3 éve egyetemista, s egyetemen megismerkedett volna egy sráccal akivel már 1 éve együtt élnek.

S jövőre kimennének meleg felvonulásra?

2013. márc. 18. 15:50
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:
78%
20/20-szal kell egyet értenem. Már maga a kérdés is felvet további kérdéseket. Őszintén válaszolok rá, ugyanúgy nem örül egy jobbikos szülő a hírnek, mint ahogy egy fideszes vagy egy MSZP-s sem. Ugyanúgy nem tud mit tenni ellene mint bármelyik más pártra szavazó. Ez egy olyan dolog amit el kell fogadni, de én is azon a véleményen vagyok hogy ez nem olyan dolog amit reklámpzni kell és az utcára vinni. A szexuális élete mindnekinek maradjon a szobában. Csinálja a párjával, ne egy tömeggel.
2013. márc. 19. 09:37
 22/37 anonim ***** válasza:
54%

"De Magyarországon ez még nem elérhető (ahogy az örökbefogadás sem legálisan), erre gondoltam :)"

dehogynem. Ilyesmit az állam nem tud szabályozni, akárhogy is akarja, ezért van tele kiskapukkal.

2013. márc. 19. 09:52
 23/37 anonim ***** válasza:
54%

A jobbik egy olyan törvénytervezetet nyújtott be, ami a melegek 99%-t börtönbe juttatná.

Betarthatatlan törvényekkel akarják elvenni a szabadságunkat.

A "meleg propagandát" bűntetnék, ugyanakkor mindent propagandának állítanak be. Még definiálva se volt rendesen. bármit bele lehet magyarázni.

ráadásul szidni lehetne a melegeket akár a TV-ben is, de ha megvédjük magunkat, akkor börtönbe kerülünk (csak negatívumként lehetne beszélni a homoszexualitásról).

Ha ez a törvény életbe lépne, már azért is börtönbe kerülnék, ha valaki rájönne, hogy meleg vagyok, hiszen valahogy rájött, ami azt jelenti, hogy valahogyan "propagáltam" neki. A szomszédok simán feljelenthetnek.

Mivel a 11 éves unokahúgom tudja, hogy meleg vagyok, ezért 9 év börtönt kapnék.

Milyen szülő az, aki ezek után a jobbikra szavazna,

börtönbe akarja látni a gyerekét?

2013. márc. 19. 10:00
 24/37 anonim válasza:
60%

" A jobbik egy olyan törvénytervezetet nyújtott be, ami a melegek 99%-t börtönbe juttatná. "

Ne irkálj ekkorra baromságokat, nem tudom honnan informálódsz...

"Az ellenzéki politikus ismertette: Az egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása érdekében szükséges törvénymódosításokról szóló javaslat szerint többek között tilos lenne olyan reklámokat és műsorokat közzétenni, amelyek „társadalmilag elfogadott, követendő példaként” mutatják be a felsorolt magatartásformákat."

3 év letöltendő börtönnel büntetné azt, aki más azonos nemű személlyel folytatott szexuális kapcsolatot (fajtalanság) illetve egyéb más szexuális magatartászavart nagy nyilvánosság előtt népszerűsít.

Tehát senki se kerülne börtönbe, hisz nem népszerűsítik (max 1-2 idióta)

2013. márc. 19. 12:36
 25/37 anonim ***** válasza:

kedves 20-as, elmondanád légyszi, miről szól a Jobbik?

komolyan érdekel, hátha megtetszik.

2013. márc. 19. 13:35
 26/37 anonim ***** válasza:
47%
Olvasd el a törvénytervezetet!!!!
2013. márc. 19. 15:55
 27/37 anonim ***** válasza:
51%

12:36

Még abba a kis részletbe, amit te beírtál is bele l.ehet magyarázni sok mindent.

Cenzúra? Nem lehet társadalmilag elfogadott, Akkor perverzeknek lehet csak bemutatni a melegeket a médiába?

Ha egy jobbikos képviselő a mokkába homofób nyilatkozatokat tesz, akkor mi nem védhetjük meg magunkat, mert akkor "társadalmilag elfogadottként, követendő példaként" ábrázoljuk saját magunkat?

Mégis mi a nagy nyilvánosság? Hány főtől értendő?

Mégis mi a népszerüsítés? Bármit bele lehet magyarázni.

[link]

[link]

2013. márc. 19. 16:03
 28/37 anonim ***** válasza:
51%

"más szexuális magatartászavart

nagy nyilvánosság előtt úgy tünteti fel normális szexuális viselkedésként, hogy nem vezeti a népszerűsítés szándéka, elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható."

Ha a párommal együtt élek és azt az egész társasház tudja, normálisan viselkedünk akkor elzárást kapunk?

2013. márc. 19. 16:05
 29/37 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem mindenki normálisként tünteti fel a saját szexualitását, hiszen senki se korbácsoltatja magát, senki se írja a homlokára, hogy "abnormális vagyok".

Ha meghívom a páromat karácsonyozni és úgy viselkedem, mint egy átlagos pár, akkor elzárást kapok?

Van még.

[link]

2013. márc. 19. 16:11
 30/37 anonim ***** válasza:
47%
attól, hogy valamit sokszor elmondazs, még nem lesz igaz. a homoszexualitás nem betegség, nem defektus. félsz, hogy a gyereked nem lesz olyan elborult homofób, mint te?
2013. márc. 19. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!