Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jobboldaliak és jobbikosok,...

Jobboldaliak és jobbikosok, mit tennétek ha a fiatok meleg lenne?

Figyelt kérdés

21 éves lenne, 3 éve egyetemista, s egyetemen megismerkedett volna egy sráccal akivel már 1 éve együtt élnek.

S jövőre kimennének meleg felvonulásra?

2013. márc. 18. 15:50
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
86%

Jobboldalinak tartom magam, hozzám egyelőre a Jobbik áll a legközelebb (bár ott is van olyan vonulat, amivel nem értek egyet).

Az, ha a fiam meleg lenne, nem zavarna (legfeljebb sajnálnám, ha nem lehet unokám). Az viszont annál inkább, ha kimenne a felvonulásra vonulgatni, mert akik ott vannak, azok a meleg világ szégyenei, ezt még a normálisabb homoszexuálisok is elismerik! Ha valamiért haragudnék, akkor az ez lenne...

2013. márc. 18. 16:14
 12/37 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó lehet unokád :) Hisz legtöbb meleg nyugaton béranya segítséggel vállal saját gyereket :)
2013. márc. 18. 16:15
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
De Magyarországon ez még nem elérhető (ahogy az örökbefogadás sem legálisan), erre gondoltam :)
2013. márc. 18. 16:18
 14/37 anonim ***** válasza:
75%
Sajnálom, hogy így fogalmaztam, de erre sajnos nem tudok mit mondani. Valami bibi van odabent, ezt el kell hogy fogadd. Nem vagy se jobb, se rosszabb senkitől, de ezt a felvonulást azért átgondolnám még egy párszor.
2013. márc. 18. 16:18
 15/37 anonim ***** válasza:
87%

A kisgyerekekre ugyanúgy hatnak azok a benyomások is, amiket kiskorában tapasztal, nem csak az anyaméhben dől el a melegség, meg hogy ez betegség...

Ha meleg lenne a gyerekem, nem tagadnám ki, ugyanúgy szeretném. Viszont nem menne kis felvonulásra. A szexuális beállítottság nem másra tartozik, én sem megyek felvonulgatni, hogy hetero vagyok, meg nem tukmálom senkinek, hogy mit csinálok a férjemmel. Mert az a mi magánügyünk, senkinek semmi köze hozzá.

2013. márc. 18. 16:44
 16/37 anonim ***** válasza:
53%
Sokkal nagyobb szegyen jobbikosnak lenni, bizonyos embercsoportokat utalni valamiert, mint melegnek lenni. Szembekopnem magam, ha a fiammal azert tennek valamit, mert meleg lenne, az ilyen szulonek minek gyerek? A szulo feladata kiallni a gyereke mellett, ha tetszik neki, ha nem, az, h milyen beallitottsagu a gyerek.
2013. márc. 18. 22:54
 17/37 anonim ***** válasza:
46%

inkább meleg legyen, mint jobbikos

csak érdekességképpen:

[link]

2013. márc. 18. 22:57
 18/37 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó, ott a pont! :)
2013. márc. 18. 23:35
 19/37 anonim válasza:
40%
16/18-as te már most is nyugodtan szembeköpheted magad... Ennyi sületlenséget beszélni, és kollektív gyűlöletről beszélni egy bizonyos népcsoprtról... Nem vetted észre hogy te ugyanazt teszed? Te utálod a jobbikosokat és ajánlod nekik a szembeköpést, miközben te vagy a gyűlöletkeltő, nem pedig az általad leírt csoport. De mi van akkor ha ez a csoport nem utál népcsoportokat faji hovatartozásuk alapján, hanem tetteik alapján jut arra a következtetésre hogy gond van a szabályzással. Mi van akkor ha ez az általad utált közeg nem kiírtani akarja ezeket a csoportokat hanem a törvények határozott szigorításával több ártatlan (jelen esetben leginkább magyar ember) életet szeretne megmenteni egy bizonyos népcsoportban előforduló agresszív, erőszakos cselekedetek miatt? Mi van akkor ha én jobbikosként azt mondom hogy azt hogy a gyereked meleg nem tudod megmásítani, mert az egy rendellenesség, egy tünet, egy genetikai hiba, aminak az a következménye hogy nem ahhoz a nemhez vonzódik ami a normális. Ezzel nem lehet mit kezdeni. Azzal már annál inkább hogy NEM megy ki vonulgatni. MI HETEROK megyünk vonulgatni? Nem, nem megyünk. Miért? Mert semmi értelme. Attól nem lesz jobb hogy az emberek megutálják a melegeket. Mert a vonulgatásokkal csak ezt lehet elérni, ezt még a normális meleg emberek is így gondolják. Ez az én véleményem, ja és nincs szándékomban szmbe köpni magam, ti se tegyétek, szebb jövőt, szép napot! mindenkinek!
2013. márc. 19. 08:17
 20/37 anonim ***** válasza:
66%

jobbikos vagyok, nagybátyám meleg. ő is jobbikos.

ennek semmi köze nincs a párthoz, ezt, ahogy a komplett cigányellenességüket is azok híresztelik, akik ellendrukkereket akarnak csinálni a pártnak.

A jobbik nem arról szól, hogy ki meleg, ki nem meleg, ki cigány s ki nem az. Ezt kellene már felfogni.

2013. márc. 19. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!