Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Holnap lesz abortuszom és...

Holnap lesz abortuszom és rettenetesen félek tőle, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most járok a 10 héten és eddig úgy volt,hogy megtartom a babát,de a párom hátat fordított nekem teljesen.Mivel már van egy 5 éves kislányom és egyedül nevelem,így esélytelen,hogy annyi pénzből két gyerkőcöt is feltudjak nevelni.Holnap reggelre van időpontom,de nagyon félek tőle!Igazából,szívem szerint nem is csináltatnám meg,de nincs választási lehetőségem.
2013. márc. 12. 19:49
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ,és aggodalmat...

Végül is megcsináltattam,muszájból,de azóta amit érzek és átélek lelkileg az borzasztó!Hiába tudom,és látom a jelekből,hogy jól cselekedtem,de "bűnösnek" érzem magam! Azóta minden nap idegileg kivagyok,sírok és hibáztatom magam.Soha nemfogom feldolgozni azt a napot.És sajnos már a kislányom is látja rajtam,hogy nem stimmel valami.A munkahelyemen is látják rajtam,és egyre jobban nincs kedvem bemenni oda sem dolgozni.Ha a kislányom nem lenne,akkor már...

Hogy minden rendben zajlott-e,azt még nemtudom,csütörtökön megyek vissza kontrollra.

2013. márc. 24. 16:44
 22/40 anonim ***** válasza:
:(
2013. márc. 24. 16:51
 23/40 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom Kedves!Sok erőt kívánok Neked,mert ott van a pici lányod és neki nagy szüksége van Rád.Remélem azért van a közeledben családtag vagy egy barát aki meghallgat,de ha nem akkor nyugodtan írj privit.Szorítok nagyon!!!
2013. márc. 24. 17:24
 24/40 anonim ***** válasza:
Nekem is nyugodtan írhatsz kérdező!
2013. márc. 24. 18:03
 25/40 TKI Ibolya ***** válasza:
Szia!Sok erőt kívánok neked! Nyugodtan írhatsz privátban ha nincs kivel megbeszélned,sajnos tudom milyen érzés ez most neked!
2013. márc. 27. 07:33
 26/40 anonim ***** válasza:
40%
Mondjuk jogosan hibáztatod magad, és nem, nem tetted jól, nincs olyan, hogy "kénytelen voltál". Bátrabbnak kellett volna lenned, és akkor is meg kellett volna tartanod, ha hupilila békák potyognak az égből, mert ő is egy élő ember volt, és ezen semmilyen, tehát még egyszer SEMMILYEN körülmény nem változtat. Persze, ami megtörtént, az megtörtént, és kívánom Neked, hogy rendbe gyere lelkileg, de hidd el, ennek nem az önigazo9lás a megfelelő módja.
2013. márc. 28. 09:26
 27/40 anonim ***** válasza:
82%

Kedves 26os tapossál még egyet kettőt rajta,így is odavan,én se vagyok híve az abortusznak,de már túl van rajta elég neki ezzel leélni az életét.Szegényt elhagyták,egyedül kellett ezt a döntést hoznia,bezzeg amikor készült a picur akkor még apuka is ott volt most miért nem őt szídod??????Na mindegy nem húzom fel magam,ilyen embereken.

Kedves Kérdező!Voltál dokinál?Minden rendben testileg?Jelentkezz.

2013. márc. 28. 11:15
 28/40 Golan Trevize ***** válasza:
16%

Én csak azt nem értem, hogy ha nem volt pénzed két gyereket nevelni, akkor miért nem az 5 évesről mondtál le?

A 2. ha megszületett volna, 5 évig hordhatta volna a nagy ruháit, mennyit spórolhattál volna még!

2013. márc. 28. 11:20
 29/40 anonim ***** válasza:
38%
Ez komoly utolsó???????????????,,,,,,,,
2013. márc. 28. 11:22
 30/40 anonim ***** válasza:
59%
28. Neked vIz van az agyad helyett?
2013. márc. 28. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!