Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Holnap lesz abortuszom és...

Holnap lesz abortuszom és rettenetesen félek tőle, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most járok a 10 héten és eddig úgy volt,hogy megtartom a babát,de a párom hátat fordított nekem teljesen.Mivel már van egy 5 éves kislányom és egyedül nevelem,így esélytelen,hogy annyi pénzből két gyerkőcöt is feltudjak nevelni.Holnap reggelre van időpontom,de nagyon félek tőle!Igazából,szívem szerint nem is csináltatnám meg,de nincs választási lehetőségem.
2013. márc. 12. 19:49
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
83%

Nos, követelhetsz a gyermek apjától tartásdíjat, ha mégis megtartod. Illetve két gyerekre vannak plusz juttatások, nem sok, de mégis, több családi pl. Illetve ha kevés a jövedelmed, kérhetsz az önkormányzattól gyermekvédelmi támogatást.

Az abortusz sz.r lesz, mivel altatnak, sokat nem érzel, inkább megalázó, utána meg űr marad benned, és soha nem felejted el.

2013. márc. 12. 19:53
 2/40 anonim ***** válasza:
Uhhh,nagyon sajnálom,hogy így kell döntened,nincs biztos más lehetőség?Szüleid?Biztos már,hogy a párod nem fog melletted állni?Nem csak hirtelen sokk volt?Biztos nem lesz egyszerű lelkileg főleg,hiszen anya vagy,de adjon erőt(ha mégis megteszed)hogy a pici lányodnak szüksége van Rád!!!!Kitartás,és nagyon sok erőt Neked!!!!!
2013. márc. 12. 20:03
 3/40 anonim ***** válasza:
:( Sajnálom! Biztosan nem lesz leány álom, de azt mondják, hogy a lelki fájdalom erősebb mint a fizikai. Én kitartás, és sok erőt kívánok neked!
2013. márc. 12. 20:05
 4/40 anonim ***** válasza:
22%
10 hetesen már nagyon nagy:( Gondold át mégegyszer.
2013. márc. 12. 20:11
 5/40 anonim ***** válasza:
79%
Sajnálom, sok erőt kIvánok. Viszont nem értem miért kell a szIvét fájdItani, nem hiszem, hogy ne gondolta volna át és abból a pár tIzezerből tényleg nem tudna szegény 2 gyereket nevelni
2013. márc. 12. 20:12
 6/40 anonim ***** válasza:
24%
Privátban elküldtem egy telefonszámot. Légyszi AMINT EZT ELOLVASOD, kedves Kérdező, hívd azt a számot fel, egy abortuszon már átesett női ismerősöm, hívd fel!
2013. márc. 12. 21:40
 7/40 TKI Ibolya ***** válasza:
61%
Fel a fejjel! Sajnos van az életben olyan amikor az embernek súlyos dolgokról kell dönteni!tapasztalatból beszélek! Szem előtt kell tartanod a kislányod érdekeit is,hogy neki mi a jó!Nehéz de ettől még nem leszel rossz ember!Teljesen veled érzek!
2013. márc. 12. 22:01
 8/40 anonim ***** válasza:
2013. márc. 12. 22:12
 9/40 anonim ***** válasza:
21%
Persze, hogy nem vagy rossz ember. Senkinek nincs joga elítélni Téged, viszont tényleg át kell még egyszer gondolnod. Hívd fel kérlek azt a számot, amit privátban küldtem, nem viccelek, nagyon fontos, hogy felhívd! Nem valami egyházi szervezet számát küldtem, egy másik fiatal nőét, akinek volt már abortusza, hívd őt fel kérlek!
2013. márc. 12. 22:18
 10/40 anonim ***** válasza:
33%
Abban mi lepontozni való van, hogy egy ismerősömet ajánlottam neki? Nem valami bigott papokból álló vallási szervezetet ajánlottam, hanem egy fiatal nőt, aki olyan, mint Kérdező!!! Kedves Kérdező, ennyit megér, csak beszélgessetek egy kicsit, mint két fiatal nő egymás között!
2013. márc. 12. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!