Mi az az ennivaló, amit várandósan rettenetesen kívánsz, és addig eszed, amíg látod?
Figyelt kérdés
Nekem a narancs.2013. jan. 18. 15:35
1/24 anonim válasza:
Banán, mandarin (bár erre allergiás vagyok) és az édesség :)
2/24 anonim válasza:
Nekem a kovászos uborka volt, de ki is hánytam, úgyhogy hamar ellent tudtam állni a kísértésnek :(
Meg az édesség, azt végig :)
4/24 anonim válasza:
Nekem is volt, a fokhagymás-sajtos pirítós :)
5/24 anonim válasza:
pár napja a krémes :) de csak a házi, most is sül egy adag, azaz készül :)
6/24 anonim válasza:
Meggybefőtt, de csak a gyári, a házi nem ízlett. Ez mindkettővel végig. A lányomnál a narancs és narancslé volt, a fiamnál az alma, de csak a savanykás.
7/24 anonim válasza:
Nekem a terhesség eleje óta az édesség és a sütemények.Aztán olyan 13 hetesen beteg lettem(megfáztam),akkor narancs ehetnékem volt,akkor meg is ettem nem tudom hány kilót,azóta ez lement rólam,de az édesség utáni vágyam még most is meg van.Csak sajnos már nem ehetek sütiket meg ilyesmiket,mert diétáznom kell. :(
24+3 hkm
8/24 anonim válasza:
Eper (télen mirelit fagyottan), kefír, joghurt, fagyi, kocsonya, minden ami hideg! :)
9/24 anonim válasza:
A két lányomnál a mentolos dolgokat kívántam(rágó, cukor)
Most a fiamnál a székely káposzta és pizza jöhet minden mennyiségben:)
10/24 anonim válasza:
Big Macet ennek egyfolytaban es kovaszos uborkat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!