34 hkm! miért jut eszembe evés közben, hogy hogy néz ki az ennivaló a gyomromban? Már el is megy az étvágyam (soha nem volt ilyen gondom!
Figyelt kérdés
Hogyan győzzem le ezt a hülye gondolatot??2012. okt. 31. 15:26
1/2 anonim válasza:
Hát elég nehéz lesz...Terhesség alatt vannak váratlan és meghökkentő dolgok....:S
Barátnőm mesélte, h mindkét terhességénél akárhányszor ránézett a fogkefére, rosszul lett. persze, nem akart szuvas fogakat, így nagyon nehezen, de arra apár percre próbált másra gondolni.... Próbálj Te is valamit mellette szöszölni, olvasgatni, beszélgetni...stb.
2/2 anonim válasza:
hű..ha én is így láttam volna akkor tuti nem szedek fel 16 kg -ot :))
én meg még a fogkefét is sült hűsnak láttam :DDD
próbálj meg vmi dalt dúdolni közben, vagy sorold egymás után a prímszámokat, vmi fejben össze adás...hogy ne jusson idő a gyomortartalomra :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!