Hétfőn töltöm a 12. hetet és most rosszabbúl vagyok mint eddig. Ez normális? Eddig is volt hányingerem de nem hánytam. Most viszont még állni is nehezemre esik. És rettenetesen fáj a fejem.
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 17:46
1/3 anonim válasza:
nincs véletlenül magas vérnyomásod?
2/3 A kérdező kommentje:
de igen magas szokott lenni....
2013. febr. 22. 18:04
3/3 anonim válasza:
Én a 30. hétig hánytam és szörnyű rosszul voltam, ki is száradtam kis híján, a kórházban hoztak rendbe egy hét alatt a 11. héten. Bár nekem nagyon alacsony volt a cukrom és a vérnyomásom, vajúdás közben is folyamatosan tartani kellett a cukrom, infúzióval, többször hánytam is közben. Egészséges Kislányom született és azóta is egy csoda baba:)Ha magas a vérnyomásod, javaslom, hogy kérdezd meg a dokidat, hogy mit tegyél, mert később gond lehet belőle. A hányás miatt ne aggódj, a baba elveszi azt, ami neki kell, neked ugyan kellemetlen, de csak a cél lebegjen a szemed előtt és simán kibírod:) Jó egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!