Milyen színű a hajatok és a férjeteké, és a gyermekeitek milyenek lettek?
Az öröklődés miatt érdekelne... :D Szemszínt is írjatok, valamint hogy a gyerek kitől örökölte a szemszínét és hajszínét! Vörös hajú gyerek lett valakinek? :D Az hogyan öröklődik (nagyon tetszik)?
Előre is köszi!
Anya: barna szem, barna haj
Apa: világosbarna haj, zöldesbarna szem
Gyerek1: sötétszőke haj, nagyon világos kék szem
Gyerek2: sötétszőke haj, zöldesbarna szem
Anya sötétbarna haj, zöld szem
Apa: barna haj barna szem
Gyerek 1.: sötétszőke haj, kék szem
Gyerek 2.: sötétszőke haj, zöldes szürke szem
Gyerek 3: szőke haj, sötétszürke szem (egyenlőre)
De az én hajam és apjuké is kiskorunkban világosabb volt, illetve a nagyszülők közül 2 nek is világító kék szeme van szóval az első fiunk ilyen visszaütés:)
Nálunk én is és a férjem is barna haj, barna szem.
Kislányom szintén.
De a fiunk szőke haj, vakító kék szem! Már sokan viccelődtek, hogy a postástól van... Hát apukám volt szőke kék szemű, az ő génjei örökődtek át.
Apukám minden testvére szőke kék szemű volt, de egy testvére vörös hajú, nagyon fehér bőrű.
A nagyszüleim nagymamám szőke kék szemű, nagypapám barna volt, ebből lett egy vörös és 3 szőke gyerek.
Apa: sötétbarna majdnem fekete haj, sötétbarna szem.
Anya: világosabb barna-mogyoró haj, sötétbarna szem.
Gyerek: világosabb barna-mogyoró haj, olyan szöszmösz, mint az enyém. Szem: fekete
APA-ANYA szőke haj,és kék szem.
A GYEREK
BOCSI,UTOLSO VAGYOK,
a gyerek is szoke kek szemu
Mindketten barna hajúak vagyunk, az én szemem barna, a férjemé zöldes barna.
Mindkét fiunk szőke, az egyik világoskék szemű, a másik zöldesbarna.
Az unokaöcséim mindketten vörös hajúak, a szüleik barnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!