Anyukák, mit tennétek, ha gyermekeitek apja az egyik gyerekkel látványosan kivételezne?
Mindkét gyerek az övé. De az egyiket becézgeti, szeretgeti, ajándékokat hoz neki (kap a másik is, de nyílvánvaló kinek az ízléseszerint választott), míg a másikat rendszeresen szídja, földbe döngöli becsmérléseivel.
Én már a váláson gondolokodom, mindkét gyereket vinném.Féltem a rosszabbul megítélt gyerek lelki egészségét. Ő már azt hiszi nem szereti őt az apja.
Mit tennétek?
(Amikor kérdőre vontam az apjukat, azt válaszolta, a másik gyerek csak csalódást hozott az életébe, ezért van ez.)
Nagyon nehéz kérdés. Nagyon nem helyes, amit tesz, neked pedig anyaként megoldást kell találni.
Hány évesek és milyen neműek a gyerekek?
Szerinted van valami oka a viselkedésének? Mivel okozott csalódást neki a gyerek?
Egyébként szülőként azt mondom, hogy nem tudna olyat tenni a gyerekem, ami indokolná, hogy ne szeressem.
Ha apuka nem tud ezen a hozzáálláson változtatni, én bizony elválnék.
És pont a gyerek(ek) lelki egészsége érdekében. Mert a kivételezettnek sem jó, hogy ő különb, ráadásul semmit nem kell ezért tenni. Őt meg ezért taposhatja meg az élet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!