Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen színű a hajatok és a...

Milyen színű a hajatok és a férjeteké, és a gyermekeitek milyenek lettek?

Figyelt kérdés

Az öröklődés miatt érdekelne... :D Szemszínt is írjatok, valamint hogy a gyerek kitől örökölte a szemszínét és hajszínét! Vörös hajú gyerek lett valakinek? :D Az hogyan öröklődik (nagyon tetszik)?

Előre is köszi!

2013. márc. 4. 19:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

A múltkor is volt egy hasonló kérdés szemszín kapcsán. Ott az egyik válaszoló belinkelt egy "szemszín kalkulátort".

A fiúnk kék szemű, a férjem és én is barna szeműek vagyunk. A haja színe szőkés barna, a férjem és én is sötét barnák vagyunk. Szóval jól össze raktuk a gyereket.

Az öröklésben a nagyszülők is "fontos szerepet" játszanak. Az apósom kékszemű, világos barna hajszínű, a fiunk valószínűleg tőle örökölte ezeket.

2013. márc. 4. 20:27
 12/33 anonim ***** válasza:

[link]

Ja, és a férjem kisgyerekként vörös volt.

2013. márc. 4. 20:28
 13/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, és a linket is! :D Várom a többiek válaszát is!
2013. márc. 4. 20:32
 14/33 anonim ***** válasza:

Férjem gyerekként tejfölszőke volt, felnőttként sötétszőke, de a szakálla vörös, a szeme kék.

Én szőke (ahogy öregszem, nekem is egyre sötétebb szőke), kék szem.

Gyerekek:

1. vörösesszőke, kék szem (évről évre egyre vörösebb, kisbabának inkább szőke volt)

2. vörös, kék szem (szerintem gyönyörű vörös haja van, imádom, hogy ilyen! - már kisbabának is vörös volt)

3. sötétszőke, kék szem (ő még picibaba)

2013. márc. 4. 20:41
 15/33 anonim ***** válasza:

Férjem: szöke, azürkés barna szem.

Én:fekete, sötét barna szem

Lányunk: világos barna haj, barna szem, de a hajangöndör, pedig senkinek nincs föndör haja a családban!

2013. márc. 4. 20:41
 16/33 A kérdező kommentje:
Azta! :D Gratulálok mindenkinek a kicsikhez! :) Köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 4. 21:20
 17/33 anonim ***** válasza:

Én: sötétbarna haj, zöldesbarna szem (apai ágon mindenki sötét hajú, a szemszínek zömmel sötét, néhány kék/zöld/szürke is előfordult. apukám sötétbarna hajú, sötétbrna szemű. Anyai ágon hajszínek teljes skálája de többségében világosabb és szemszínek is. Anyukám kékszemű, sötétbarna hajú).

Férjem: vöröses középszőke haj (kicsinek világosszőke volt), a szakálla vörösesbarna lenne ha meghagyná. A szeme szürke. Apósom barna hajú és kékesszürke szemű, anyósom vörösesszőke, kék szemű.

Lányunk: mogyorószőke haj (korábban világosabb volt, mostanra kicsit sötétedett - 4,5 éves) és zöldes-aranypöttyös szem, akárcsak az enyém meg az anyai nagymamámé :) Érdekes egyébként, mert néha sötétbarnának tűnik, néha meg egészen smaragdzöldnek, fényviszonyoktól függően....

Fiunk: vöröses szőke, nagyonkék szemű :D. a haja színe és minősége tiszta apja+anyósom, a szeme meg nemtom kitől van, ilyen kékséget én még életemben nem láttam soha.

2013. márc. 4. 21:34
 18/33 anonim ***** válasza:

Apa: barna haj, zöldeskék szem. (Kicsinek szőke.)

Én: sötétszőke haj, sötétkék szem. (Kicsinek világos szőke.)

Gyerkőc (fiú): sötétszőke haj, sötétkék szem.

2013. márc. 4. 21:49
 19/33 anonim ***** válasza:
Mindkettőnknek barna hajunk és szemünk van. Kislányunk szőke és kék szemű volt, amikor született. Most már 2,5 éves múlt, a haja mostmár szőkés barna, a szeme kék maradt. Párom apukájának volt kék szeme és szőke haja.
2013. márc. 4. 22:13
 20/33 anonim ***** válasza:
Az én hajam és szemem barna, az apuka haja szőke és kék szeme van. A fiúnk szőke lett és barna szemű. De vonásaiban egy az egyben az apja, örülök, hogy legalább a szeme színe az enyém :D
2013. márc. 4. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!