Az óvónők megtéphetik a gyereket? Ez nem minősül bántalmazásnak?
A párom már kétszer látta, hogy az egyik gyerek (fiú) haját tépik, úgy viszik be az óvónők a tornaterembe. (abba bele sem merek gondolni, hogy ott mi történik) Illetve csak az egyik óvónő csinálja ezt, de a többi meg látja. Lehet, hogy az én gyerekemet is bántják?
Én már 2 hónapja nem hordom oviba, mert veszélyeztetett terhes vagyok. De a párom meg miért találna ki ilyeneket.
Szabad ilyet csinálni?
Dehogy szabad!
Jelentsétek fel őket, ez a minimum!
hát én mondjuk a párod helyében nem néztem volna szó nélkül, az biztos! ráadásul férfi, és nem mert szólni???
kideríteném, kik a kicsi szülei, és szólnék nekik, mielőbb!
Ez nagyon felháborító!
Az ilyen óvónőt felakasztanám!
Szólj valakinek erről, de nagyon sürgősen!!!
Előző vagyok!
Annyit még, hogy a párodról megvan a véleményem! Milyen ember az olyan, aki szó nélkül eltűri az ilyet???
Mit kellett volna csinálnia, lecsapni az óvónőt????????
Jah, oké. Akkor feljelentem a férjem meg az óvónőt is.
Gratulálok ehhez a magasröptű kérdéshez!
Szerinted egy oviban lehet bármilyen módon (akár testileg, akár lelkileg) bántalmazni a kisgyerekeket?
A párodnak szintén gratulálok, az ilyen "elfordítja a fejét" hozzáállás miatt van a legtöbb erőszak. Azért mert nem az ő gyereke még nem kellene elfordítania a fejét, mivel a kicsi a felnőttel szemben nem tudja megvédeni magát.
Ha a ti gyereketeket húzná az óvónő a hajánál fogva és a többi szülő elfordítaná a fejét akkor is így reagálnál?
Nem hiszem..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!