Milyen támogatást kapnék egy baba után?
Mókás, mókás....
Pláne, hogy a kislány (így olvasat alapján) nem annak a kategóriának tűnik, aki 8 általános után 8 gyereket is teljesít, hogy éldegéljen, hanem ez a kérdés csupán elméleti síkú. Azért mondjátok el mindennek, tőlem...
És gondolom, itt tombolnak köztetek a véreszszájú jobbikosok is, akik meg folyton azért tüntetnek, miért nem szaporodik a magyar, miért csak ennyi a családtámogatási rendszer...
Gondolom abba sem gondol bele senki, hogy majd amikor a budira is járókerettel megy, vajon kinek a fizetéséből lesz levonva a nyugdíja, a kórházi ápolása, a gyógyszertámogatásai, és társai... (Az enyémből biztosan nem, kis szerencsével én a föld alatt leszek!)
Egyébként meg majd az iskolapadban szerintetek azon súgnak össze a gyerekek, hogy "te is gyesen nevelkedtél?" kicsit paranoidok vagytok :)
Dorka voltam!
Abba egyetlen "gyes-ellenző" sem gondol bele, hogy az anyukák nagy része aki gyest kap, fog még bőven dolgozni, adózni, jóval többet mint amennyit az 1-3 év gyes alatt kap. Ilyen alapon akkor ne fizessünk nyugdij járulékot se, mert azt úgyse mi kapjuk meg hanem vadidegen emberek, akiknek ráadásul az életben nem lesz többet haszna minek tartsuk el őket még 20-25 évig. Ne fizessünk eü járadékot se, ha betegek leszünk kifizetjük a cehhet az orvosnak.
Idiots....idiots everywhere....
Alapból a kérdés maga elméleti volt. Elvégezte a kérdező az iskolát, dolgozik is ahogy tud, hogy fenntartsa magát, ezért nem ítélhetitek el! Olyan kib.szott irigyek vagytok! Inkább a politikusok és a cégigazgatók zsebeit tömnétek az adóitokkal, amit elsikkasztanak, luxusaparmanokat és jachtokat vesznek maguknak, míg mások inkább nem esznek, csak hogy a gyesből kijöjjön a gyereknek a vacsora és a pelenka...
Szégyellje mélységesen magát az, aki az anyukáktól és a babáiktól vonnák meg a támogatást! És itt persze nem azokra az anyákra gondoltam, akik 15-45 éves korukig ellik a gyerekeket sorra, hogy a családit és a gyest elcigizzék és elpiálják.
Én nem értem miért vagytok ilyenek? Tudjátok nem mindenkinek van szerencséje közalkalmazottként, vagy pedig nagy cégeknél dolgozni, mert mondjuk nincs protekciónk, stb..
Nekem eddig képzeljétek el van munkaviszonyom, a kedves állambácsi és a kedves munkaadóm jóvoltából, de csak azért, mert én magam kifizettem magam után a járulékot, szóval megkereshettem volna azt a pénzt amit ti, de inkább adóztam, hogy majd legyen gyedem... ugyanis 5 éve nem találok olyan munkáltatót aki bejelentene 8 órában és ezután fizetne....
Sajnálom, azokat a kedves hozzászólókat, akik soha nem tapasztalhatták meg a pórnép küzdelmeit a számotokra olyan evidens 8 óráért!
Az élet nem csak fekete vagy fehér... jobb lenne gondolkozni mielőtt beszéltek, mert az emberek a megélhetésért küzdenek.. ti meg onnan fentről köpködtök, hogy jaj, ennek meg az adóm... Azzal nincs gond, ha valaki életében nem dolgozott és úgy kapja a gyest... az nem gáz.. de ha valaki feketén dolgozik..
Azt hiszitek hogy mi azzal az adóval több fizetést kapunk mint ti? Ha-ha-ha jó vicc... miért szerintetek miért nem vagyunk bejelentve 8 órában? Mert a munkáltató ellopja az adót!! Na ezért! El ne hidd már, hogy én annyival is többet kapok!! :D
Úgyhogy nehogy már most már még mi legyünk a hibásak mert dolgozunk, ahogy tudunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!