S. O. S. Nagy a baj valaki ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
20-heti genetikai vizsgálaton voltam agykoponya egyik félteke nagyobb 6-mm helyett 12-mm Azt mondta az orvos,hogy ne sírjak mert nincs semmi baj de egy hónap múlva menjek vissza .Nagyon félek csak sírok itthon.Lányok valakinek volt már ilyen helyzet ???????????????????2013. febr. 28. 11:16
1/9 anonim válasza:
Hát ha azt mondta a doki, hogy minden oké, akkor bizonyára úgy is van:)
2/9 anonim válasza:
Ne sírj, inkább menj el más orvoshoz is, ha lehet, csináltass még egy genetikai UH-t, kérd ki a tanácsát, informálódj! A kislányomnak a terhességem alatt felritkulás volt az agyszövetben (ciszta?), én az Istenhegyi útra mentem. Ha teszel valamit, az kicsit megnyugtat. Az információhiány a legrosszabb ilyenkor.
3/9 anonim válasza:
Igaza van az előzőnek. Ha még egy hónapig csak sírsz meg idegeskedsz, azzal nem teszel jót a babának. Kérd ki másik orvos véleményét is! És fel a fejjel! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a megnyugtatást és a gyors válaszokat.
2013. febr. 28. 12:03
5/9 anonim válasza:
Kérlek ne sírj! Menj el máshova, akár fizetősre is, én az Istenhegyit ajánlom. Hívd fel őket, mondd el, hogy mi volt, hamar adnak időpontot.
6/9 anonim válasza:
Nemtomhányadik vagyok, az az Istenhegyit mondta. Nem vagyok orvos, de van térlátásom, és szerintem ezt csak akkor lehet rendesen megmérni, ha a feje pont merőleges a vizsgálókészülék merőizéjére. Mert ha oldalra billen a fej, akor értelemszerűen torzul a dolog. Hátha emiatt nem is pontos a mérés. Keress magánorvost. Tudom, sokba kerül, de ott legalább rendesen válaszolnak a kérdésedre. Nem az amniocentézist javasolták? Mert arra 100.000 Ft-ot fizet a tb a kórháznak, így a kórháznak érdekben áll minél többet elvégezni. Legalábbis az én terhességem idejében, 5 éve, így volt. Majd írj, hogy mi van veletek.
7/9 A kérdező kommentje:
De voltam ott is mert első baba és 39-éves vagyok.De minden tökéletes az orvos és a leletek szerint Ja egyébként szegedi vagyok .
2013. febr. 28. 14:01
8/9 anonim válasza:
Ki az orvosod? Én is szegedi vagyok
9/9 anonim válasza:
Én is szegedi, ki a dokid? Ha tudsz, menj el Kakuja doktorhoz, ő nagyon jó UH- os hírében áll, nézesd meg magad vele is szerintem. Pár mili nagyon sokat számít ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!