Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha éjjel kell bemennem a...

Ha éjjel kell bemennem a kórházba mert mondjuk elfolyik a magzatviz akkor 10 percre egyedül hagynátok az éjjel egyébként nagyon jól alvó 3 évest? Ne toljatok le a kérdés miatt! Vagy adjatok ötletet hogy csináljuk. Kieg lent

Figyelt kérdés
Nem szeretnék kioktató válaszokat kapni. Szóval arra gondoltam,hogy ha éjjel megy a magzatviz akkor ugye a mentő visz be(kocsink nincs,bkv-val meg elég huzós lenne bejutni Kispestről a Szt.Imrébe.Ha korábban jön akkor a Sote 1re kell mennem,ez is elképzelhető mert 2 ujjpercnire van a kijárattól a baba feje.) Az egyik nagyszülő kb félóra alatt lenne itt,másik kb 10-20perc alatt.(2 villamogmegállónyira lakik,van kulcsuk a lakáshoz) Vagy esetleg ebben az esetben a mentő megvárja a nagyszülőt hogy megérkezzen? Multkor kb 15 perc alatt érkezett meg a mentő.Azt mondta a doki hogy ha elment a víz akkor 30-40 perc és megérkezik a baba...Panel lakásban lakunk,szerintem az se megoldás hogy apuka marad addig vele s utánunk jön a kórházba mert lehet addigra mire beér megszületik a babóca. Kicsit parázok,de most megyek visszafeküdni mert folyamatos fekvésre vagyok itélve.(Egy 35 hetes kismama aki már elég rendesen parázik...)
2013. febr. 26. 12:42
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Nem hagynám ott. Megvárni a nagyit+mentőt hívni, apuka otthon marad, ha a mentő előbb ér ki. Vagy szomszédot megkérni, hogy ugorjon át a nagyi érkezéséig.
2013. febr. 27. 09:10
 42/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm h ilyen sokan irtatok s nem hurrogtatok le! Egyébként irta valaki hogy ez lassű szülés volt s h több mint 24 óra volt...Én akárhogy számolom is kevesebb volt mint 24 óra. Este 7kor voltak 10perces fájások... 5kor jöttek konkrétan a 3-5 perces fájások...

De most más miatt parázok.. S ez rosszabb...

Ma reggelre (ismét) belázasodtam.)39,5fokos lázam volt. Levittük, de a doki azt mondta menjek be a korházba s nézzenek meg a sürgőssségi ambulancián. (Ma délelött dolgozott) Ugyanis 2 hete volt hasonló lázam,napi 2szer felugrott ilyen magasra.Ekkor vesegyulladásom volt s antibiotikumot kellett szednem meg a pisimben lévő Ecolira Nitrofurantint. S ez a vese gyulladás ugy jött hogy a baba ráfeküdt a hugyvezetékre s visszapangott a pisi.... Na de megyek is mert csak annyuira jöttem fel hogy a dokinak elküldjem emailben a multhéten elkészült orvosi leleteket.

2013. febr. 27. 12:41
 43/47 anonim ***** válasza:
Jobbulást.
2013. febr. 27. 12:46
 44/47 anonim ***** válasza:
Jobbulást kedves kérdező! Pihenj sokat!
2013. febr. 27. 12:46
 45/47 A kérdező kommentje:
Bent feküdtem egy hetet a kórházban,most is még napi 2 antibiotikumõt kell enni holnapig. ez a 3 hetes antibiotikum kúra úgy legyengített hogy azóta nincs erõm felkelni, színte egész nap fekszem. ráadásul ma eszem a mg utolsó szemét. minden nap csináltak nstt.meg 2szer ultrahangot vesetagulatom van, baba a vizsgálatkor 35 hetes 5napos volt, ma már 36hét 7nap,a mg miatt bármikor jöhet... kedden megyek az utolsó vizelet tenyésztés eredményért, meg nst re.ráadásul az utolsó vizelet levét katéteres volt, azóta megbolondulok úgy fáj...mennék sétálni meg kicsit kikapcsolódni mielõtt megérkezik a kicsi, de nincs erõm hozzá:( :'( nem buli meg ilyenek hanem inni egy kávét a mekiben vagy valami hasonló. .párom is ugye izgul mert ha úgy indul be a szülés hogy ő bent van a melóhelyén nem tud eljönni...s ahol szülõk ott még zárlat van ergo nem tudja szinte meg se nézni, mert mire beér lehet megérkezik a kicsi. .. ne haragudjon rám senki csak félek s izgulok szeretném ha ott lehetne...
2013. márc. 10. 16:51
 46/47 anonim ***** válasza:

Jaj, drága, senki sem haragszik rád!

Természetes, hogy van benned félelem, a szülés, akárhányadik is, nem sétagalopp. Érthető, hogy szeretnéd, ha lenne veled egy támasz személy, akiben megbízol! Nincs is ezzel semmi baj!

Próbálj meg pihenni, ha ilyen rosszul vagy, inkább költöztessétek oda a nagyit, és akkor le is van a gond az egésszel!

2013. márc. 10. 22:14
 47/47 A kérdező kommentje:
Nagyi szívesen jönne de õk is dolgoznak. mind2 nagymama. még fiatalok õk is. így is anyum elég sok estét itt tölt mert játszik a naggyal meg a melóhelyérõl hoz ebédet. vajon ha gond van s ugye a mentõt kihívjuk a 3 évest is el tudja hozni velünk?erre gondoltunk tegnap este hogy õt is bevisszük s amíg a kötelezõ nst van addig anyum is beér a kórházba s utána ő vagy hazajön vele vagy elmegy a dédihez..imádja a nagy, elvan ott, már volt hogy ott aludt délután amíg mi dokihoz mentünk. bkv sajnos nappal is 1óra a kórház így nem mérjük megkockáztatni hogy mi van ha éjjel marad míg megjön a mama s utána jönne be. .. remélem tökmag is éjjel akar elindulni. mert akkor nincs gond hogy egyedül maradnak. 9
2013. márc. 11. 07:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!