Ha éjjel kell bemennem a kórházba mert mondjuk elfolyik a magzatviz akkor 10 percre egyedül hagynátok az éjjel egyébként nagyon jól alvó 3 évest? Ne toljatok le a kérdés miatt! Vagy adjatok ötletet hogy csináljuk. Kieg lent
Köszönõm h irtatok. Ha este elalszik akkor bombával se lehet felebreszteni... Én os erre gondoltam egyébkênt h hivjuk a nagyit s csak utána a mentöket.Szerencsére abdoki nagyon tapasztalt.3e baba született mála!koztük èn is.
nagynál is megmondta h délre meglesz.12.01re kezemben volt.
Nincs egy olyan szomszédotok, akit riasztani tudnátok, hogy a lakásban marad, amíg meg nem érkeznek a nagyszülők?
Semmi esetre sem hagynám egyedül.
Biztos akad a lépcsőházban valaki, aki segíteni tud nektek!
Na erről csak annyit hogy nekem magzatvíz elfolyástól az első babám 42 perc alatt lett meg a harmadik pedig 30 percre rá úgyhogy van ilyen is, majdnem a szülészet liftjében szültem meg. Mi úgy csináltuk hogy mivel nagyszülő 1.5óra múlva ért volna csak oda ezért szülés napja előtt 2 héttel odaköltözött hozzánk, lehet hogy macerás de inkább minthogy 1. egyedül hagyjam a gyerekemet 2. hogy egyedül szüljek.
Egyébként nincs vmi kedves szomszéd akivel jóban vagytok esetleg néhányszor még át is hívhatod addig míg a finisbe érsz hogy megszokja a gyerek és akkor őt "riasztanád" ha gyorsan indulni kell?Kicsi az esély hogy pont felébred a 3 éves, de murphy mindig ilyenkor jön be...
én is előbb a nagyi,aztán a mentő(akár úgy is,h megvárom míg nagyi odaér)és csak utána hívom a mentőket...Én sem hagynám egyedül.Pláne,hogy apuka is maradhatna vele...
Amúgy a tapasztalt doki szava sem "garancia".Az én orvosom is bőven tapasztalt,azt mondta,h hívjam apukát,max.1-1,5 óra és babázunk..5 óra elteltével tolt a műtőbe,pedig addig minden a legnagyobb rendben ment...
èn tuti nem hagynám ott. Nekünk senki segítségünkj nem volt a 38-ik hétig. de tudtuk ha beindul akkor én vagy bemegyek mentövel, vagy egész család autóba és mindenki megy szülni.
anyukám ezért jött 2 héttel elöbb, ha beindul akkor a naggyal maradjon.
Szerintem is igen ritka hogy 1 órán belül megszülessen a baba az elsö fájástól.
Nekem az elsö gyerek 4 ora alatt született meg, tényleg az elsö fájástól számítva.
Másodiknál éjszaka ment el a magzatvíz elötte egyetlen fájás sem volt, ezzel indult be, innentöl számítva 3 óra múlva lett meg lányom. Az autóút 40 perces volt, ott 3 perces fájások voltak.
gondolj bele hogy nagyi elé bele vág a viklám úközbe és csak 1 óra múlva érkezik meg. Akkor mi lesz? A lányom is rettenetesen mélyalvó, de lehet egy mentös mozgolódásra simán felébredne...
nincs abba semm ha nagyin oda költözik éjszakákra most már.
Ja még annyit, ha annyira közeli a szülés hogy a mentöben megszületne, akkor nem indul el a mentö veletek. mert még biztosabb ha otthon születik, mint a mentöben, majd csak utánna visznek a korházba ha a baba megvan.
nekem ezt egy elsösegély kurzuson mondták a mentösök (amit 38 hetes terhesen csináltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!