Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha éjjel kell bemennem a...

Ha éjjel kell bemennem a kórházba mert mondjuk elfolyik a magzatviz akkor 10 percre egyedül hagynátok az éjjel egyébként nagyon jól alvó 3 évest? Ne toljatok le a kérdés miatt! Vagy adjatok ötletet hogy csináljuk. Kieg lent

Figyelt kérdés
Nem szeretnék kioktató válaszokat kapni. Szóval arra gondoltam,hogy ha éjjel megy a magzatviz akkor ugye a mentő visz be(kocsink nincs,bkv-val meg elég huzós lenne bejutni Kispestről a Szt.Imrébe.Ha korábban jön akkor a Sote 1re kell mennem,ez is elképzelhető mert 2 ujjpercnire van a kijárattól a baba feje.) Az egyik nagyszülő kb félóra alatt lenne itt,másik kb 10-20perc alatt.(2 villamogmegállónyira lakik,van kulcsuk a lakáshoz) Vagy esetleg ebben az esetben a mentő megvárja a nagyszülőt hogy megérkezzen? Multkor kb 15 perc alatt érkezett meg a mentő.Azt mondta a doki hogy ha elment a víz akkor 30-40 perc és megérkezik a baba...Panel lakásban lakunk,szerintem az se megoldás hogy apuka marad addig vele s utánunk jön a kórházba mert lehet addigra mire beér megszületik a babóca. Kicsit parázok,de most megyek visszafeküdni mert folyamatos fekvésre vagyok itélve.(Egy 35 hetes kismama aki már elég rendesen parázik...)
2013. febr. 26. 12:42
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
Még a legjobban alvó gyerek is megérzi, ha valami szokatlan dolog történik körülötte, pl. csengetnek a mentősök, felmennek a lakásba idegenek (mármint a mentősök), lecuccoltok, stb... Őszintén, nekem eszembe sem jutott volna:(
2013. febr. 26. 13:16
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Jajj... Légyszives semmiképp se hagyd ott egyedül! Lehet, hogy sosem kell fel éjjel, de tuti pont akkor egyszer fog. És a tragédiák is mindig ilyenkor történnek.

A mentők mire kiérnek, megvizsgálnak, szerintem simán odaér a közeli mama is, hívjon taxit, úgy még gyorsabb. De az sem tragédia, ha a férjed lemarad, attól baja még nem lesz senkinek. (tudom, nem kérsz kioktató választ, de azért engem teljesen ledöbbentett, hogy ez egyáltalán felmerül valakiben, hogy otthagyja a 3 évest akármennyi időre is, csak hogy az apuka ott legyen a szülésnél :o Nekem ez nagyon fura :( )

2013. febr. 26. 13:25
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hagynám ott semmiképpen. Ha sehogy sem tudnám megoldani, akkor vinném magammal. De nem hagynám ott 10 percre sem!
2013. febr. 26. 13:28
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy jól megtippelte, hogy a nagyobb gyerkőc meglesz délre, de azért ez közel sem így működik. Én úgy mentem szülni, hogy már nyitva voltam egy ujjnyira a 30. héttől és rengeteget keményedtem. Elfolyt a magzatvizem és egyből 5 perces fájásokkal indítottam. Mégis csak 13 óra múlva született meg a lányom! Nyugodtan várjátok meg otthon a nagyit!
2013. febr. 26. 13:31
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a professzor megtippelte 25 hetesen, kinyílt méhszájjal, rendszeres keményedésekkel, hogy legkésőbb 28 héten fogok szülni. Elmondom , hogy a 39-dik héten szültem. Ennyit a tippekről.
2013. febr. 26. 13:39
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk nekem nem is jön ki a te számításod, hogy 5 pöercre egyedül kéne hagynod a gyerekedet.

ha az egyik nagyi 10 perc alatt ott tud lenni, a a mentő meg 15 perc alatt, akkor bőven odaér a nagyi.

de tényleg ne hagyd ott, ha nagyon nem jönnek össze a dolgok akkor apa megvárja a mamát és utánad rongyol taxival, így ő sem marad le és a gyerek sem lesz egyedül. ilyen eszedbe se jusson, borzasztó még a gondolat is.

amúgy meg börtönbe is kerülhettek egy ilyen 5 percért, ha mondjuk a mentősök kiszúrják, hogy otthon hagytok egy gyereket felügyelet nélkül, nekik jelenteniük kell és már meg is van a baj, bár ez még a kisebb, azok közül ami még számításba jöhetnek :(

2013. febr. 26. 13:42
 27/47 anonim ***** válasza:
81%
Ne haragudj, de ha 10 percről van szó, akkor apuka simán maradhat addig a gyerekkel. Ilyen butaságot, hogy magára hagynád, mégha 10 percre is! Tűz üthet ki, bármi történhet. Tisztában vagy vele, hogy ha csak simán felébred es nem talál senkit otthon, akkor életre szolo sokkot kaphat? Es azt tudod, hogy ha bármi baja esik, elveszik tőled a picivel együtt?
2013. febr. 26. 14:10
 28/47 anonim ***** válasza:
Én 1 percre sem hagynám itthon 3 éves lányom akár milyen jol alszik éjszaka bármire felriad üres lakásban belegondolni is rossz milyen pánikba esne...nem nem nappal sem soha!!10 perc alatt sok minden történhet az ördög soha nem alszik..((inkább várjatok vagy maradjon apuka max késik egy kicsit de inkább legyen minegyik gyereketek jol minthogy veszits egyet...igy hülyén hangzik a vége de tényleg ne hagyd ott!
2013. febr. 26. 14:11
 29/47 A kérdező kommentje:
Koszönõm...:) azt megnézném h a nagyi ide költözne.... igy is egèsz nap apukával együtt dolhozik.. az is eszembe jutott h akár egyszerre is. hivhato a mrntö s a nagyi.
2013. febr. 26. 14:15
 30/47 A kérdező kommentje:
Akkor lehet h a. mentõ helyett. otthon érkezik a baba s csak utána visznek be a kórházba.,.? ilyenkor hova visznek a mentõsõl?ahol a dokim van vagy korababa esetén az Sotére? 35 hetes a pocakbaba.meg ezt a hetet kell odabent kibirnia.
2013. febr. 26. 14:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!