Ha megváltoztatom eddigi életemet, van arra esélyem, hogy mégsem kapom vissza a gyerekem?
Figyelt kérdés
sajnos úgy alakult hogy a 7 éves lányomat elvették tőlem. külföldre jártam ki erotikus munkát végezni , havi rendszereséggel. egyik alkalommal mikor nem voltam otthon, az élettársam vigyázott a gyerekre... gyerekemet korházba szállitották, de mivel én nem voltam ott, így anyukámnak nem adták oda a gyereket, mert sajnos nem írtunk meghatalmazást...így a gyerek apját felkeresték, aki elment a gyámügyre és kérelmezte h az ő anyukájánál legyen a gyerek elhelyezve. mivel én nem tudtam megjelenni, ez így is történt. most sajnos az van ellenem, hogy 1. a gyerekemet felügyelet nélkül hagytam, 2. erotikus munkát végzek külföldön 3. ezáltal a suliba is voltak sajnos lemaradások, hiányosságok...én azonnal hazaköltöztem vidékre, munkát vállaltam, már nem járok ki külföldre. 5 hónapos terhes vagyok. mire biroságra kerül a sor, és mire megjön az ítélet, addigra már nevelni fogom a másik gyermekemet. ha bebizonyítom hogy jó anya tudok lenni, van esély h mégse kapjam vissza a lányomat??2013. febr. 24. 16:02
11/13 A kérdező kommentje:
hosszú és fájdalmas küzdelem volt, de már fellélegezhetek...:) SIKERÜLT! annyira boldog vagyok :) <3
2013. okt. 22. 16:39
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm :) :)
2013. okt. 22. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!